Paauglių pamėgta susibūrimo vieta „Akropolyje“ vėl sulaukė Kauno specialiųjų tarnybų dėmesio | KaunoDiena.lt

PAAUGLIŲ PAMĖGTA SUSIBŪRIMO VIETA „AKROPOLYJE“ VĖL SULAUKĖ KAUNO SPECIALIŲJŲ TARNYBŲ DĖMESIO

  • 15

Penktadienio vakare Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta, kad ant prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ stogo krašto sėdi vyras. Kauno ugniagesiai gelbėtojai, informavę apie tai savo praėjusios paros suvestinėje, teigia, kad, jiems atskubėjus į įvykio vietą Karaliaus Mindaugo prospektu su įjungtomis sirenomis, jaunuoliai, apie kuriuos informavo pilietiški asmenys, jau buvo nulipę nuo stogo patys. Tačiau ugniagesiai gelbėtojai dėl viso pikto liko budėti įvykio vietoje iki policijos atvykimo.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad tokį pranešimą penktadienį – 19.10 val. gavo ir jie.

Nuvykus prie „Akropolio“, jo prieigose jau budėjo ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios medikai.

Netrukus surastas ir įtariamasis, sukėlęs ant kojų Kauno specialiąsias tarnybas. Jis buvo rastas viršutiniame „Akropolio“ aukšte, kuriame esančioje pramogų zonoje mėgsta rinktis nepilnamečiai, praleidžiantys čia nemažai laiko.

Anot policijos atstovės, pavojingu karstymusi stogais įtartas septyniolikmetis tikino tik žiūrėjęs per jo kraštą žemyn. Ir jokių suicidinių minčių bei ketinimų nušokti žemyn neturėjęs.  Jam buvo linkę antrinti ir kartu buvę bendraamžiai, todėl, pasak policijos atstovės, šį kartą viskas baigėsi tik specialiųjų tarnybų sujudimu ir penktadienio vakare Kauno centre aidėjusiomis jų sirenomis.

Belieka priminti, kad pernai – vieną balandžio savaitgalį automobilių stovėjimo aikštelėje ties ketvirtuoju Kauno „Akropolio“ aukštu penkiolikmetis iš Žemųjų Šančių peiliu sunkiai sužalojo šešiolikmetį iš Kaišiadorių rajono.

Visa tai įvyko gausaus būrio paauglių, besirenkančių jau minėtoje šio aukšto pramogų zonoje, akivaizdoje. 

Kaip nustatė ikiteisminį tyrimą dėl šio įvykio atlikę teisėsaugininkai, šis santykių aiškinimasis, panaudojant peilį, kuris vienam iš jo dalyvių baigėsi ant Kauno klinikų operacinės stalo, jau buvo konflikto, kurį sukėlė jų bendraamžės merginos, kulminacija. Ir visi šios istorijos dalyviai priklausė tai pačiai nepilnamečių kompanijai, pamėgusiai „Akropolio“ pramogų zoną. O vienas jos dalyvis, nusprendęs padėti šioje istorijoje tašką, panaudodamas peilį, vėliau prisipažino jį nusipirkęs čia pat „Akropolyje “ įsikūrusioje  parduotuvėje „Maxima“.  

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Itariamasis

Hebra palaukit zmones pro sona ziuri ir nemato kas vyksta ir kviecia bereikalingai tarnybas , nu alio tiek mum tiek tevams ir taip pat tarnyboms atrodo nera ka veikt , pirmas dalykas nei karstes kas nei ka ir bereikalingai iskviestos tarnybos del dievo meiles pirma situacija ivertinkit poto skambinekit i tarnybas. Tiek jaunimui tiek tevam ir tarnybom bus ramiau o dabar bereikalingi skambuciai uz tai kad kazkam pasirode kad karstos ant krastu , akys neseip skirtos.

Jau laikas

Keist istatymus ir uz nepilnameciu isdaigas ir tarnybu nuostolius turetu sumoket tevai..o dabar vaikaizino kad jie nebaudziami ir ka nori ta daro, o tarnybos su svytureliais lekia ...

Pasekmė piderliberlistinių

įstatymų,kai paaugliams netaikoma jokia baudžiamoji atsakomybė.Vieni kitus žaloja, stumdo narkotikus,vagiliauja,kaip Klaipėdoje,ir visi bejėgiai,tiek policija,tiek visuomenė.Nx ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS