Pagalbos! Ieškoma mergina, paskutinįkart matyta sėdanti į automobilį, užsimenama ir apie pinigus | KaunoDiena.lt

PAGALBOS! IEŠKOMA MERGINA, PASKUTINĮKART MATYTA SĖDANTI Į AUTOMOBILĮ, UŽSIMENAMA IR APIE PINIGUS

  • 5

Artimieji ieško dingusios Evelinos Bespalovaitės. Paskutinį kartą mergina matyta šį antradienį Jonavoje.

Žinoma, kad tos dienos rytą, apie 10 val.,  prie Jonavos politechnikos mokyklos įsėdo į „Audi A6“, – rašoma pagalbos prašyme atsiliepti, ką nors žinančius apie Evelinos buvimo vietą.

Priduriama ir mįslingų aplinkybių nuotrupų. „Buvo pervesti arba atiduoti į rankas pinigai nuo jonaviečio vyro romų tautybės, planuota pakeliui į Olandiją persėsti į mini autobusą“, – galbūt apie prekybą žmonėmis užsimena artimieji.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad tokia mergina tikrai ieškoma. Ketvirtadienį perpiet apie ją dar neturėta jokių žinių.

Evelina Bespalovaitė/Feisbuko nuotr.

„Šiuo metu Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingusios Evelinos Bespalovaitės (g. 2004 m.) ir pradėta moters paieška. Birželio 14 d. apie 18.20 val. į policijos pareigūnus kreipėsi moters artimieji, kurie paaiškino, jog ji negrįžo namo. Pirminiais duomenimis, moteris paskutinį kartą matyta birželio 13 d. apie 10 val. prie Jonavos politechnikos mokyklos“, – teigė policijos atstovai. Jos paieška vykdoma Europos Sąjungoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Mukas

na jus cia komentuojantys tai urodai.

patarimas

Ieškokite viešnamiuose.

Moteris?

Jai tik 17, ji - mergina, paauglė, o ne moteris, kaip rašoma.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS