Pakaunės detektyvas: iki laimingos pabaigos trūksta tik rasti neeilinį užuomaršą | KaunoDiena.lt

PAKAUNĖS DETEKTYVAS: IKI LAIMINGOS PABAIGOS TRŪKSTA TIK RASTI NEEILINĮ UŽUOMARŠĄ

  • 8

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai šiandien toliau ieškojo vakar Rokų seniūnijos Paraželių kaimo tvenkinyje galimai nuskendusio paauglio. Tokia prielaida iškelta, pirmadienio vakare prie šio vandens telkinio radus marškinėlius su šortais ir 36-ojo dydžio sportinius batelius „Nike“. Apie 14 val. – po pusketvirtos valandos paieškų, kuriose dalyvavo keturi narai, konstatuota, kad padaryta viskas, kas įmanoma ir tikslinga, tačiau jokio skenduolio neaptikta.

Apie minėtą įvairių įtarimų keliantį radinį, aptiktą ant šio bendro naudojimo tvenkinio kranto, pilietiška moteris pranešė pirmadienį 21.28 val. Ji buvo sunerimusi, kad galėjo įvykti tragedija.

Kauno apskrities policijos budėtojai tradiciškai tokiais atvejais paprašė Kauno ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Į įvykio vietą pirmadienio vakare pasiųsti šios tarnybos narai per porą valandų spėjo išžvalgyti tik 40 metrų tvenkinio pakrantės. 00.34 val. darbai nutraukti dėl tamsaus paros meto.

Policija šiandien pranešė, kad vakar vakare į Paraželius buvo atvykęs ir  kinologas su šunimi, kuris apieškojo aplinkines teritorijas, tačiau taip pat nieko nerado. 

Nepaisant to, kad šiandien iki ryto negauta jokio pranešimo apie Paraželiuose ir net visoje Kauno apskrityje dingusį vaiką ar paauglį, šiandien 9 val. ryto ugniagesių gelbėtojų narai vėl sulaukė prašymo iš policijos tęsti vakar nutrauktas paieškas.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Apie 10.30 val. šiandien atnaujintos paieškos užsitęsė iki 14 val., kol narai konstatavo, kad jau atliko viską, kas įmanoma ir tikslinga, siekiant patvirtinti arba paneigti tragedijos versiją.

Po tokio įvykių scenarijaus vėl apsistota ties iki šiol rusenusia viltimi, kad savo daiktus ant kranto galėjo palikti ir koks nors užuomarša. O specialiųjų tarnybų atstovams apgulus tvenkinį, jam neužteko drąsos grįžti jų pasiimti.   

Kauno policijos nuotr.

Pasak Rokų seniūnijos darbuotojų, specialiųjų tarnybų akiratyje atsidūręs tvenkinys – ne tik gilus, bet ir labai populiarus. Čia suvažiuoja maudynių mėgėjai ne tik iš visos seniūnijos, bet ir iš Kauno.

Ugniagesiai gelbėtojai po vakarykščio ir šiandienio jo naršymo patikslino, kad šio tvenkinio gylis vietomis siekia iki dešimties metrų.

Kauno policija, nusprendusi dėl šio įvykio nepradėti ikiteisminio tyrimo – tik aplinkybių patikslinimą, prašo visuomenės pagalbos siekiant nustatyti rastų mėlynos spalvos marškinėlių trumpomis rankovėmis, pilkos spalvos šortų ir juodos spalvos sportinių batelių, kurių nuotraukas išplatino, savininką. Galinčius padėti jį nustatyti prašoma paskambinti į Kauno rajono policiją telefonu 8 700 60 099 arba parašyti el.paštu monika.mazur@policija.lt.

GALERIJA

  • Pakaunės detektyvas: iki laimingos pabaigos trūksta tik rasti neeilinį užuomaršą
  • Pakaunės detektyvas: iki laimingos pabaigos trūksta tik rasti neeilinį užuomaršą
  • Pakaunės detektyvas: iki laimingos pabaigos trūksta tik rasti neeilinį užuomaršą
  • Pakaunės detektyvas: iki laimingos pabaigos trūksta tik rasti neeilinį užuomaršą
Justinos Lasauskaitės, Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

expertai

kaip visada visi komentatoriai viską žino ir tos spec tarnybos visai nereikalingos

////////

Galimai tyčia taip padarė .Tegu ieško.Juk tokių kvailių pilna.

nekas

dabar zmones islepe ir daug ka palikineja. Pleze net vaikiski smelio zaislai metosi palikti , tipo pazaiskit jei kas norit , mum nereik"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS