Pakaunės savivaldybės darbuotojas per konfliktą peiliu sužalojo vyrą | KaunoDiena.lt

PAKAUNĖS SAVIVALDYBĖS DARBUOTOJAS PER KONFLIKTĄ PEILIU SUŽALOJO VYRĄ

Antradienį policija pranešė, kad įsiplieskus konfliktui kelyje Kauno rajono savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Sergejus Lemziakovas peiliu sužalojo kitą vairuotoją.

Pats S. Lemziakovas BNS sakė tramdęs „kelių erelį“, kuris pats išprovokavo konfliktą ir agresyviai elgėsi, todėl savivaldybės darbuotojui teko nuo jo gintis.

Kaip pranešė Policijos departamentas, konfliktas tarp vairuotojų įvyko antradienį 8.45 val. Raudondvario plente.

Policija skelbia, kad „Audi A4“, vairuojamą 27-erių vyro, pasivijo Kauno rajono savivaldybės administracijai priklausantis automobilis „Opel Mokka X“, kurį darbo metu vairavo Kauno rajono savivaldybės darbuotojas.

Automobiliams sustojus kelio kelkraštyje, tarp vairuotojų kilo konfliktas, kurio metu „Opel Mokka X“ vairuotojas peiliu dūrė „Audi A4“ vairuotojui į koją.

Vyras dėl durtinės žaizdos kojoje, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Valdininkas teigia, kad gynėsi

S. Lemziakovas sako, kad kelyje sekė pavojingai manevravusį automobilį.

„Aš iš paskos važiavau, filmavau registratoriumi. Jis tai pastebėjo, pradėjo stabdyti, blokuoti. Nei norėjau su juo kontakto, nei aš jį stabdžiau, važiavau toliau. (...) Jis pradėjo daryti spūstį: aš lenkti, jis neduoda, jis stabdyti, jis irgi stabdo, lenda pro langą“, – pasakojo savivaldybės darbuotojas.

Valdininkas sako sustojęs prie parduotuvės, tai padarė ir minėtasis vairuotojas. Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas sakė prisistatęs ir informavęs, kad jo pažeidimai buvo užfiksuoti.

„Jis iššoko iš mašinos, už atlapų, padarė užpuolimą. (...) Buvo susistumdymas, prasidėjo muštynės, jis bandė man suduoti“, – sakė jis.

Savivaldybės darbuotojas teigia įspėjęs pažeidėją ir išsitraukęs peilį, skirtą išsigelbėti iš automobilio avarijos atveju. Vyrui nenurimus, dūrė jam į koją.

„Aš paskambinau 112, išsikviečiau policiją, greitąją. Paskui jis paskambino į 112. Kodėl policija pagal jo iškvietimą sureagavo ir pagal jį suformino tą pirminę informaciją, aš negaliu pasakyti“, – kalbėjo S. Lemziakovas.

Jis iššoko iš mašinos, už atlapų, padarė užpuolimą. (...) Buvo susistumdymas, prasidėjo muštynės, jis bandė man suduoti.

Jis teigia parašęs pareiškimą dėl grasinimo valstybės tarnautojui panaudojant fizinį smurtą.

Kauno rajono savivaldybės mero patarėjas Edmundas Mališauskas BNS trečiadienio rytą sakė, kad apie incidentą savivaldybė buvo informuota policijos.

„Mes patys labai nustebome, kad taip atsitiko“, – kalbėjo E. Mališauskas.

Pasak jo, S. Lemziakovas šiuo metu tęsia darbą, o dėl jo likimo pareigose bus sprendžiama, kai paaiškės ikiteisminio tyrimo rezultatai.

„Reikia palaukti išvadų“, – sakė savivaldybės atstovas.

Portalo žiniomis, S. Lemziakovas anksčiau dirbo policijoje, vadovavo Garliavos policijos komisariatui.

Rašyti komentarą
Komentarai (32)

REmigijus

Gerai .kad yra dar žmonių kurie drausmina silpnapročius kelyje .ŠAUNUOLIS savivaldybes darbuotojas

Irena

Vienu zoddziu durniu laivas, visi sergantys sizofrenija, kas ne taip vietoj atsiprasymo arba sauna arba su peiliais dursto, zmogus zmogui priesas Nr.1 tegyvuoja anarchija valio....

Mindy Allain

„Google“ už kiekvieNą mėnesį už darbą internete sumokėjo nuo 18000 iki 25000 dolerių. Paskutinį mėnesį aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandų per dieną. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradėti uždirbti internete, kaip ir aš. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS