Pakraupusių liudytojų pranašystė išsipildė už 700 metrų: prisiskraidė dar vienas kelių erelis | KaunoDiena.lt

PAKRAUPUSIŲ LIUDYTOJŲ PRANAŠYSTĖ IŠSIPILDĖ UŽ 700 METRŲ: PRISISKRAIDĖ DAR VIENAS KELIŲ ERELIS

  • 25

Šiąnakt Kaune avariją patyrė dar vienas kelių erelis, remiantis vaizdo įrašu iš įvykio vietos, kurį atsiuntė nuo jo vairavimo „subtilybių“ pašiurpę liudytojai, galiausiai nesuvaldęs automobilio ir, užlėkęs ant šaligatvio, pradėjęs viską pakeliui vartyti, kol galiausiai apsivertė.

Anot minėtų liudytojų, kurie buvo vieni iš paskutiniųjų Jonavos gatvėje esančios „Maximos XX“ lankytojų, jiems išėjus į gatvę, šis „Volvo“ prašvilpė pro juos mažiausiai 120 km/val. greičiu. Vos spėjus pagalvoti ir vienam iš jų tai įgarsinti: „Tuoj prisilakstys…“, gatvės priekyje pasigirdo iškalbingas „bumbt!“.

Įtarimas, kad prisiskraidė ką tik prašvilpusio „Volvo“ vairuotojas, pasitvirtino maždaug už 700 metrų. Šis kariškas vaizdelis įamžintas portalui kauno.diena.lt atsiųstame vaizdo įraše.

 

Skaitytojo vaizdo įrašas

Kauno policijos atstovė patvirtino, kad naktį į pirmadienį, apie 0.10 val., automobilio „Volvo“ nesuvaldė ir vertėsi ant stogo 1973 m. gimęs asmuo. Viena iš galimų šio iškalbingo salto priežasčių – jam nustatytas 1,17 prom. arba lengvas girtumas, dėl ko gresia tik administracinė atsakomybė.

Tačiau bauda už turto sugadinimą, nulemtą Kelių eismo taisyklių pažeidimo, numatyta nuo 1200 iki 1500 eurų. Be to, už tai galimas ir automobilio konfiskavimas.

Kaip patikslino Kauno policijos atstovė, iki atsidūrimo ant menčių „Volvo“ vairuotojas nušlavė savo kelyje gatvės apšvietimo stulpą, šiukšliadėžę ir laiptų turėklą. Laimė, kad tuo metu šioje šaligatvio atkarpoje nebuvo praeivių.

Yra pagrindo įtarti, kad tai – jau ne pirmas toks šio kauniečio nuotykis, nes paaiškėjo, kad šis, kaip įtaria ir pareigūnai, dėl pasirinkto nesaugaus greičio automobilio nesuvaldęs kelių erelis neturėjo ir vairuotojo teisių. Tačiau velnias eilinį kartą pakišo savo įkaušusiam globotiniui pagalvę – nepaisant patirto salto jis pats, pirminiais duomenimis, sužalojimų nepatyrė.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

jk

metas baigti su girtukliais ir kelių chuliganais,tik kalejimas gal kiek juos stabdys

Neteisinga

Latrui ir velnias pagalvę padeda...

Sūduvis

Na nustokite vadinti šituos kelių padugnes orių paukštelių vardais, nes pakšteliai tokio pažeminimo nenusipelnė. Labai gerai kad šis prietranka apsivertė ir AČIŪ DIEVUI kad nenukentėjo niekuo dėti žmonės. Šitie pašlemėkai labiausiai rėkia kad policija kontroliuoja jų greitį, ir kad keliuose nemažai tų kurie laikosi KET ir trukdo šitie puskvailiam lakstyti ir nukeliauti pas Abraomą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS