Parduotuvėje „Iki“ pavogta piniginė, nuostolis – 1 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

PARDUOTUVĖJE „IKI“ PAVOGTA PINIGINĖ, NUOSTOLIS – 1 TŪKST. EURŲ

  • 27

Trečiadienį viename prekybos centre apsipirkęs kaunietis pasijuto apvogtas. Kartu eilėje stovėjusi moteris pasisavino jo per aplaidumą paliktą piniginę. Vyras teigia patyręs tūkstantinį nuostolį ir prašo visuomenės pagalbos.

Į portalą kauno.diena.lt kreipęsis A.P. teigia, kad šis nemalonus įvykis nutiko spalio 10 dieną apie 17 val. Aleksote, Veiverių g. 150 esančiame prekybos centre „Iki“.

„Ši moteris pavogė piniginę su pinigais, asmens dokumentais, banko kortelėmis, automobilio dokumentais ir kt. Prekybos centro kameros aiškiai viską užfiksavo, medžiaga perduota policijai“, – apie nuotraukoje matomą tamsiai apsirengusią praeivę teigia nukentėjęs vyras.

Jis pasakoja, kad vagystė įvyko, kuomet jis jau stovėjo prie parduotuvės kasos ir atsiskaitė už pirkinius.

„Manęs pardavėja paprašė paieškoti centų, todėl rankoje laikytą piniginę pasidėjau šalia ant prekystalio. Atsiskaičiau, o tada mane kažkas užkalbino. Visai pamiršau apie ne vietoje paliktą piniginę, pasiėmiau pirkinių krepšį ir išėjau. Tik grįžęs pastebėjau, kad piniginės neturiu“, – tos dienos įvykių seką prisimena pašnekovas.

Nieko nelaukęs vyras grįžo atgal į prekybos centrą „Iki“, čia buvo peržiūrėti vaizdo įrašai ir išsiaiškinta kaltininkė.

Tikriausiai pamačiusi, kiek yra pinigų, nusprendė viską pasilikti.

„Aiškiai matosi, kaip ši moteris, stovėjusi už manęs, man nuėjus uždeda savo turėtą piniginę ant manosios. Tada dar kažką ant viršaus. Palaukusi, kol aš išeisiu iš prekybos centro, ji viską vienu metu pasiima ir išeina. Matoma, kaip išėjusi iš parduotuvės ji dar atsega mano piniginę ir apžiūri jos turinį. Tikriausiai pamačiusi, kiek yra pinigų, nusprendė viską pasilikti“, – detalizuoja pašnekovas ir priduria, kad patirtas nuostolis siekia 1 tūkst. eurų.

Kaunietis pasakoja, kad dalis pinigų, kurie atsidūrė vagilės rankose, priklauso kitam asmeniui: „Šie pinigai man buvo paduoti, kad juos perduočiau kitam žmogui. Dabar dar turėsiu juos grąžinti iš savų.“

Apie tai, kad ši vagystė tikrai fiksuota, portalui kauno.diena.lt patvirtino ir Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė.

„Trečiadienį apie 18.15 val. gautas pareiškimas, kad Veiverių g. esančioje parduotuvėje vyras, trumpam palikęs piniginę ant prekystalio, sugrįžęs į prekybos centrą jos neberado“, – teigia policijos atstovė.

Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Tuo tarpu pavogtos piniginės savininkas prašo visuomenės pagalbos atpažįstant vaizdo kameromis užfiksuotą moterį.

„Jeigu turite kokios informacijos apie šį asmenį arba radote piniginę su dokumentais, labai prašome informuoti telefonu +37061812710 arba bendruoju policijos telefonu 112“, – į visus geros valios žmones kreipiasi kaunietis.

Gairės: pavogta piniginė, vagystė, prašo pagalbos, vagystė Iki parduotuvėje, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (27)

tadas

gal masiulio zmona?

jo

Net jei surasit nieko jei pareikst negales. JI paaiskins kad paeme ir norejo grazint, o kai nerado savininko atsege paziuret ar nera kokio dokumento kad galetu grazinti. Kadangi pinigine buvo visiskai tuscia ismete i siuksliadeze. Viskas. Teismas, jo zodziai pries jos, pabandik irodyti.

Ignas

Atiduok pinigine ubage velniu !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS