Pareigūnai aiškinasi, kas iš restorano išėjo su svetima „Michael Kors“ rankine | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAI AIŠKINASI, KAS IŠ RESTORANO IŠĖJO SU SVETIMA „MICHAEL KORS“ RANKINE

  • 3

Kauno pareigūnai tiria rankinės vagystę ir prašo visuomenės pagalbos.

Kauno pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės, kuomet kovo 20 d. apie 13.30 val. Kaune, Donelaičio g., restorane įvykdytą odinės rankinės „Michael Kors“ vagystę.

Padaryta turtinė žala siekia apie 950 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 64 256 arba rašyti el.paštu lile.zukaite@policija.lt.

Už vagystę gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

vilma

Tegul policija pirmiau pasiai6kina, ar tai originali rankinė, nes dabar tokias, padirbtas nešioja vos ne kas antra moteris., tad neaišku, ar vagis suklydo, ar rankinės savininkė nori prasigyventi.

kazimieras

Konservatoriu burzuju buduliai.Nera zodziu.......

Ernestas.

Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių karo kurstymas, propoganda. Suvėrinės teisės ir laisvas savarankiškas valdymasis tautų, kurios buvo jėga prijungtos, turi būti atstatytos. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Valdas Adamkus, Andrius Kubilius. Danguolė Šermukšnienė. Pranešti imei 863962026043742. 63892112. Misija Erner. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor lT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS