Prie Kauno pilies – konfliktas: BMW „piešė saules“ ir kliudė motociklą | KaunoDiena.lt

PRIE KAUNO PILIES – KONFLIKTAS: BMW „PIEŠĖ SAULES“ IR KLIUDĖ MOTOCIKLĄ

  • 12

Portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija apie incidentą prie Kauno pilies.

„Buvo baisiai daug žmonių susirinkę. Apie 50. Ir jie žiūrėjo. Vienas yra žinomas veikėjas. Jam net kratą policija darė aną dieną. Šiandien jis darė tas saules ir kliudė mocą. Atvažiavo policija, aiškinosi“, – apie trečiadienio vakaro įvykius pasakojo skaitytojas.

Kauno policijos atstovai patvirtino minimą vakarą gavę iškvietimą dėl įvykio aikštelėje prie Kauno pilies.

„Rugsėjo 20 d. 21.24 val. gautas pranešimas, kad kilo konfliktas tarp motociklininko ir automobilio vairuotojo dėl automobilio ir motociklo susidūrimo, nesutariama dėl kaltės“, – portalui kauno.diena.lt pakomentavo policijos atstovai.

 

 

Skaitytojo vaizdo įrašas.

Taip pat informavo, kad nuvykę pareigūnai apklausė įvykio vietoje buvusius liudininkus,  motociklo „Yamaha“ 27 metų vairuotoją bei BMW 25 metų vairuotoją. Buvo nubraižyta eismo įvykio vietos schema.

„Eismo įvykis užregistruotas, pareigūnai toliau aiškinasi visas aplinkybes“, – teigė policijos atstovai.

GALERIJA

  • Prie Kauno pilies – konfliktas: BMW „piešė saules“ ir kliudė motociklą
  • Prie Kauno pilies – konfliktas: BMW „piešė saules“ ir kliudė motociklą
  • Prie Kauno pilies – konfliktas: BMW „piešė saules“ ir kliudė motociklą
Skaitytojo nuotr.
Gairės: Kauno pilis, aikštelė, policija, avarija, eismo įvykis, BMW, motociklas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

ALGIRDAS.

REIKIA PER KELIĄ IŠTIESTI BALTĄ SIŪLĄ , O PAMAČIUS ATVAŽIUOJANT MOTOCIKLĄ ,TIK ĮTEMPTI JĮ , MOTOCIKLININKUI ATRODYS , KAD TAI STORA VIRVĖ , gal tada sumažins greitį ir motociklo KRIOKIMĄ .

ALGIRDAS.

Vien šios dienos Kaune trys pranešimai apie avarijas su BMV , UŽDRAUSTI JAS EKSPLOTUOTI PAS MUS , NES BUKAPROČIAI TOKIŲ AUTOMOBILIŲ VAIRUOTI N E G A L I .

Motociklai-miesto katastrofa.

Eismo gatvėse priežiūrai,policijos nėra,ypač tai liečia Kauną.Tai labai liūdna.Dienomis ir naktimis siautėja motociklistai su netvarkingais motociklų duslintuvais,kelia didžiulį triukšmą,neleidžia žmonėms ramiai miegoti.Didelė motociklininkų dalis,specialiai,bereikalingai didina motociklų garsą,kuris tarp namų padidėja kelis kartus,mat tokiems besmeginiams tai labai patinka.Policijos nėra,valdžia nereaguoja į jokius gyventojų prašymus,uždrausti motociklų riaumojimą miesto centrinėse gatvėse,bent nakties metu.Tai labai liūdna.Miestai tampa bešeimininkiais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS