Pareigūnu apsimetęs sukčius Kaune iš moters „patikrinti“ išsinešė 14 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNU APSIMETĘS SUKČIUS KAUNE IŠ MOTERS „PATIKRINTI“ IŠSINEŠĖ 14 TŪKST. EURŲ

  • 9

Policijos pareigūnu apsimetęs sukčius Kaune apgavo garbaus amžiaus moterį. Ji sukčiui atidavė 14 tūkst. eurų.

Šeštadienį apie 17 val. į Kumpio gatvėje gyvenančios 92-ejų metų moters laidinį telefoną paskambino vyriškis ir, prisistatęs policijos pareigūnu, nurodė, kad už įvairius mokesčius ir paslaugas moteris atsiskaitė netikrais pinigais.

Jis pasakė, kad tuoj atvyks patikrinti likusių turimų pinigų. Po maždaug 15 minučių pas moterį atvyko vyriškis, kuris buvo apsirengęs policijos tarnybine uniforma ir parodė tarnybinį pažymėjimą.

Pasak Policijos departamento pranešimo, moteris šiam vyrui davė 14 tūkst. eurų, kuriuos jis paėmė ir, teigdamas, kad reikia patikrinti, išėjo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

jau

senatvinis marazmas,n!!!geranoriskai atidave,nes bankuose TIK GY-VEEEEENTOJAI[!]LAIKO12 milijaaaardu ivairia valiuta....o kiek kojinese=milijardais???.......o cia,apsimeta-varguoliais,nes stogai=nu-va-zia-veeeeeeee....

ne visi vagys tokie

Mano namelį irgi norėjo apvogti kai buvau kapinėse,bet kadangi esu vargšė ir net šaldytuvėlis tuščias tai grįžusi radau ant stalo plyta prispaustus 10 eurų ir raštelį,kad negalima taip gyventi ir paliepima už tuos pinigus nusipirkti būtiniausio maisto... o jūs dar sakote vagys vagys...

joo

Patikrins ir atnes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS