Pas vyrą rasti ne pyragams kepti skirto cukraus maišai | KaunoDiena.lt

PAS VYRĄ RASTI NE PYRAGAMS KEPTI SKIRTO CUKRAUS MAIŠAI

  • 3

Kėdainiuose prieš ilgąjį šventinį savaitgalį Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai aptiko nelegalaus alkoholio dirbtuves.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (toliau – Kauno apskr. VPK), ketvirtadienį, kovo 7 d., apie 10.50 val., policijos pareigūnai, siekdami užkardyti galimai nelegalią prekybą alkoholiniais gėrimais Kėdainiuose, miesto pakraštyje rado apie 600 litrų brogos, įvairios alkoholiui gaminti skirtos įrangos, tuščių tarų galimai išpilstyti nelegalų alkoholį.

Rasti ir ingredientai gamybai – maišai su cukrumi, mielės. Tų pačių namų rūsyje rastas ir naminės degtinės gaminimo aparatas. Dėl rasto skystojo „lobio“ įtarimai pareikšti kėdainiečiui (gim. 1983 m.).

Kauno apskr. VPK Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 3 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimu.

GALERIJA

  • Pas vyrą rasti ne pyragams kepti skirto cukraus maišai
  • Pas vyrą rasti ne pyragams kepti skirto cukraus maišai
Kauno apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

c02

as juk sakiau ka geriau yra negamint.... tiesiog imi pinigus nuvaziuoji i rosyna ir atsigeri te kiek lenda.... paguli ... pailsi.... gryzti per lenkus nes jei grizti is rosyno tiesiai tai pasienije patikrinimuj tave uzlekia taip ka nenoredamas issiki paskutini inksta ...suprantu pareigunus jie nekalti tiesiog sankcijos...gerove...totali ...visaliaudine...

Kaunietis SS

Viską konfiskuoti ,išdalinti labdarai; benamiams,vargstantiems ir seneliams.

karbaustuko pilstukas

Turbūt tai bus Karbauskio ištikimas gerbėjas-rinkejas, stengėsi užpildyti alkoholio trūkumą,padaryta Karbauskio ribojimas gal ir savo braga pavadintu karbauskio "garbei" pilstukas-karbaustukas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS