Penkias dienas – jokios žinios apie Indrę: pareigūnai prašo pagalbos | KaunoDiena.lt

PENKIAS DIENAS – JOKIOS ŽINIOS APIE INDRĘ: PAREIGŪNAI PRAŠO PAGALBOS

  • 12

Kauno policija ir artimieji ieško dingusios kaunietės.

Kaip praneša Kauno policija, vykdoma Indrės Girdžiūtės (gim. 1990 m.) paieška. Moteris gegužės 3 d. rytą išėjo iš namų, esančių Kaune, Geležinio Vilko g. ir iki šiol negrįžo.

Moters požymiai: apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių, tiesių ir trumpų plaukų, mėlynų akių. Išeidama vilkėjo šviesios spalvos striukę, juodus džinsus, dėvėjo baltus sportinius batus ir su savimi turėjo juodos spalvos kuprinę.

Asmenis, žinančius moters buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu +370 700 64 960 arba 112, arba el. paštu daiva.nomeikiene@policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

ALKOHOLIKAS

Parėjusiai tėvai negalės įkrėsti ''BERŽINĖS KOŠĖS'' , nes konservų įstatymai gina tokias , o jom tik paduok dar kitą .

ALGIRDAS.

Gerai pasikasiusi parsiras .

na

toks nutikimas,sendien stoteleje stovejom kelios babutes ir jauna,daili moteris,vaziavo tuscias mikriukas,sustojo,pasikviete ja,paskui ji gryzo atgal pakalbejus,sako jis mane norejo pavezti bet as jam pareiskiau,kad gyvenime jo akyse nesu maciusi ir nevaziuosiu,jis jai atsake na ir kas kad nepazysti,pavezti as tave visvien galiu,tai va ir suprask kur jis ja norejo vezti o gal is tikro norejo susipazinti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS