Per plauką nuo tragedijos pakaunėje: viešnagę gimtinėje apkartino ant kelio gulėjusi šaka? | KaunoDiena.lt

PER PLAUKĄ NUO TRAGEDIJOS PAKAUNĖJE: VIEŠNAGĘ GIMTINĖJE APKARTINO ANT KELIO GULĖJUSI ŠAKA?

  • 22

Pirmadienio popietę pakaunėje į eismo įvykį pateko Jungtinėje Karalystėje gyvenanti lietuvė su dviem mažamečiais vaikais. Automobilį, kuris, esą užvažiavus ant kelyje gulėjusios šakos, tapo nevaldomas, vairavo Kaune gyvenanti jų mama bei močiutė.

Apie šią nelaimę kelyje, besidriekiančiame mišku, esančiu Kauno rajono Batniavos seniūnijoje, 14.10 val. pranešė kažkas iš kitų juo vykusių automobilių ekipažų.

Maždaug tokiu metu Bendrasis pagalbos centras užregistravo pranešimą, kad ties minėtos seniūnijos Naujienos kaimu nuo kelio nuvažiavo ir atsitrenkė į pušį automobilis „Opel Astra“. Iš jo rūksta dūmai, o viduje yra žmonių.

Ugniagesiams gelbėtojams, kaip pranešama Kauno priešgaisrinės gebėjimo valdybos suvestinėje, atvykus į įvykio vietą, konstatuota, kad prispaustų žmonių minėtame opelyje, gulinčiame ant šono, iš kurio ne kažin kas liko, nėra. Netrukus paaiškėjo, kad išlipti laukan šiuo automobiliu važiavusioms dviem moterims su dviem mažamečiais vaikais padėjo kitų automobilių ekipažai.

Greitosios medikai į Kauno klinikas išvežė  visus keturis asmenis. Ten konstatuota, kad labiausiai nukentėjo mažylių 31-erių metų mama, sėdėjusi automobilio priekyje – šalia vairuotojos, bei pati vairuotoja. Ši 63-ejų metų Vilijampolės gyventoja, prieš išvežant ją į Klinikas, spėjo policijai pasakyti, kad nesuvaldė opelio, kai užvažiavo ant kelyje gulėjusios šakos.

Vairuotojai, kuri, policijos teigimu, buvo blaivi, Klinikose konstatuotas rankos lūžis. Jos dukrai – nosies bei akiduobės lūžiai. Įtariama ir, kad lūžo šonkaulis.

Mažiausiai nukentėjo autokėdutėse, buvusiose opelio gale, prisegti mažyliai. Dvejų metų mergaitei konstatuotas kaktos sumušimas bei nubrozdinimas. Jos ketverių metų brolis, pirminiais duomenimis, atsipirko tik dideliu išgąsčiu.

Remiantis Policijos departamento suvestinėmis, pranešančiomis, kad Kovo 11-ąją per keturis eismo įvykius Lietuvoje nukentėjo septyni žmonės, tarp kurių – du vaikai, pusė visų tos paros nelaimėlių susiję su minėtu įvykiu pakaunėje.

GALERIJA

  • Per plauką nuo tragedijos pakaunėje: viešnagę gimtinėje apkartino ant kelio gulėjusi šaka?
  • Per plauką nuo tragedijos pakaunėje: viešnagę gimtinėje apkartino ant kelio gulėjusi šaka?
  • Per plauką nuo tragedijos pakaunėje: viešnagę gimtinėje apkartino ant kelio gulėjusi šaka?
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Rasa

Nebuvo jokios šakos, šitą mašina paskui mane važiavo, ir staiga pradėjo labai artėti, maniau kad lenks, bet ne pro tą pusę..

reiks baust

saka

No ! No ! Raminkis !

Neprovokuok , kad išvardinčiau kokių IDIJOTIŠKŲ IR KIEK AVARIJŲ SUKELIA VYRAI !!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS