Policija ieško Laisvės alėjos iškrypėlio | KaunoDiena.lt

POLICIJA IEŠKO LAISVĖS ALĖJOS IŠKRYPĖLIO

  • 32

Prieš kelias dienas portalas kauno.diena.lt pirmasis pasidalijo istorija apie Laisvės alėjoje savo lytinę aistrą tenkinusį vyrą. 

Penktadienį Kauno policija pranešė, kad po pasirodžiusios informacijos pradėjo ikiteisminį tyrimą – Laisvės alėjoje viešąją tvarką ir rimtį sutrikdęs vyras kol kas nenustatytas, bet ieškomas.

Kaip jau rašėme, merginos nufilmuotame filmuke užfiksuotas veiksmas vyko naktį į sekmadienį. Įraše užfiksuotas laikas – 2.54 val. Veiksmo vieta – ties Laisvės alėjos ir Vasario 16-osios gatvės sankirta.

Mobiliuoju telefonu darytame įraše įamžintas ant vieno iš Laisvės alėjos suoliukų įsitaisęs iš pažiūros jaunas vyras be kelnių. Tik – su į viršų užkelta maikute ir kepuraite, dengiančia jo turbūt nuo karščio susisukusią galvą. Nors fone girdisi žmonių balsų klegesys, tiesa, panašu, kad sklindantis iš patalpos atvirais langais, šis naktinėtojas intensyviai masturbuojasi. Ir patenka į būrelio merginų akiratį.

Šios nuo to, ką mato, taip pat nesivaldo su epitetais. Galiausiai susizgrimba, kad reikėtų iškviesti policiją. Bet iškrypėlis lyg jau ir baigia savo šou. Ir įrašas, greičiausiai, jo autorėms išsigandus, kad kitu šio bekelnio taikiniu gali tapti jos, baigiasi.

Iš to, kas nufilmuota, galima daryti prielaidą ir, kad filmuko „herojus“ atvyko papramogauti į Laisvės alėją dviračiu. Šis stovi atremtas į suolelį.

Šiuo šokiruojančiu įrašu pasidaliję portalo skaitytojai klausė, kaip tokias „pramogas“ viešoje vietojo pramiegojo Laisvės alėjoje įrengtos vaizdo kameros? Gal peržiūrėjus jų įrašus paaiškėtų, kad tai, kas pateko į socialinius tinklus, tėra tik viena kasnakt šio iškrypėlio Laisvės alėjoje kuriamo serialo serijų?

Kauno apskrities VPK atstovės Gintarės Žulytės teigimu, jokio pranešimo apie tai, kad tąnakt kas nors panašiai Laisvės alėjoje elgtųsi, jos kolegos negavo. Tačiau pareigūnai vis gi nusprendė aiškintis įvykio aplinkybes.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (32)

ANUPRAS

Čia tas pats suoliukas kuris buvo nuspalvintas negražiom spalvom , o paskui visai dingo , NE DINGO , O NAUDOJAMAS PAGAL PASKIRTĮ .

ALGIS

Keista , mastrubavimasis iškrypimas, o tratinimasis per šiknas ne .

Anonimas

Nieko nebus. Policijai bus liepta nerasti, o jei koks nesusipratėlis ir ras- LGBTšninkai išsuks saviškį...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS