Policija prašo pagalbos: padėkite atpažinti asmenį | KaunoDiena.lt

POLICIJA PRAŠO PAGALBOS: PADĖKITE ATPAŽINTI ASMENĮ

  • 10

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės, kuomet rugpjūčio 7 d. apie 15.20 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. esančiame prekybos centre iš buities technikos ir elektronikos parduotuvės buvo pavogta prekė.

Padaryta turtinė žala siekia apie 210 eurų. Vaizdo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno m. Nemuno policijos komisariatą telefonu 8 601 83 058 arba rašyti el. p. egidijus.merkelis@policija.lt.

Dėl vagystės Kauno apskr. VPK Kauno m. Nemuno policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo sk. prokurorai.

 

 

 

GALERIJA

  • Policija prašo pagalbos: padėkite atpažinti asmenį
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Londonietis

Labai panasi i ta arkliadante vistgaidi simonyte!!!

jonas

Del 200 euru verta det i dienos naujienas tokia menkaverte informacija? Cia policijos darbas dirbt. Neras - nurasys i nuostolius. Tai kita kart kai koks vaikas saldaini pavogs, parasykit. Parasykit ir apie visus pavogtus dviracius, uogienes is saneliuku, automobiliu veidrodelius...

Policijos pagalbininkas

Man iš stoto labai panašus į broilerį...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS