Policija surado pabėgusį „Volkswagen“ vairuotoją: vyras įpūtė 1,63 prom. | KaunoDiena.lt

POLICIJA SURADO PABĖGUSĮ „VOLKSWAGEN“ VAIRUOTOJĄ: VYRAS ĮPŪTĖ 1,63 PROM.

  • 0

Sekmadienį Kaune buvo pastebėtas į griovį nuvažiavęs automobilis „VW Passat“. Policijos pareigūnai ieškojo iš eismo įvykio pasišalinusio vairuotojo ir jį galiausiai surado. Vyrui nustatytas vidutinis girtumas.

„Bivylių gatvėje įvyko eismo įvykis. Vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos“, – sekmadienį feisbuke pranešė kauniečiai.

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimas apie šį eismo įvykį Romainiuose gautas 15.24 val.

„Pranešta, kad „Volkswagen“ markės automobilis – griovyje. Vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos. Jo ieško du policijos ekipažai“, – sekmadienį prieš 17 val. teigė policijos budėtojas.

Policijos paieškos davė rezultatų. Pirmadienį Kauno policijos paros įvykių suvestinėje rašoma, kad 32-ejų „Volkswagen“ vairuotojas surastas. 

„Paaiškėjo, kad automobilį vairavo neblaivus, teisės vairuoti neturintis vyras, kuris nesuvaldė automobilio, kliudė kelio atitvarus ir pasišalino iš įvykio vietos. Vairuotojas surastas, jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,63 prom.“, – rašoma policijos suvestinėje.

Tačiau tai ne vienintelis vairuotojas, kuris prie vairo sėdo gerokai įkaušęs. Pasak Kauno policijos, kovo 22 d. apie 00.30 val. Kaune, Partizanų g., automobilį „Ford Transit“ vairavo galimai neblaivus 46-erių vyras, kuris tikrintis blaivumą atsisakė. Kartu važiavusiam 37-erių keleiviui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,66 prom.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Gairės: girtas vairuotojas, rastas griovyje, įlėkė į griovį, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS