Policijos prašymas: savavališkai netikrinkite įtartinų automobilių, informuokite telefonu 112 | KaunoDiena.lt

POLICIJOS PRAŠYMAS: SAVAVALIŠKAI NETIKRINKITE ĮTARTINŲ AUTOMOBILIŲ, INFORMUOKITE TELEFONU 112

  • 9

Kauno policija savo feisbuko paskyroje pranešė, kad gyventojai savavališkai ėmė tikrinti šviesios spalvos automobilius „Mazda“, nes pasklido informacija, kad būtent tokiu automobiliu buvo išvežta dingusi devynerių metų mergaitė Agota. Policija prašo gyventojų taip nesielgti.

„Pradedame gauti pranešimus, jog vairuotojai, vairuojantys šviesios spalvos automobilius „Mazda“, yra tikrinami gyventojų.

Pareigūnai pabrėžia, kad pasklidusi informacija, jog mergaitė išvežta būtent tokia transporto priemone – nepatvirtinta.

Prašome gyventojų nesiimti savavališkai tikrinti automobilių ir juos vairuojančių asmenų. Kilus įtarimui, kad informacija ir/ar automobilis gali būti susijęs su įvykiu – nedelsiant informuoti skubios pagalbos telefonu 112.

Dėkojame už supratimą ir pasitikėjimą policijos pareigūnų profesionalumu atliekant paieškos veiksmus, analizuojant įvairią vaizdinę medžiagą“ – rašo policija.  

Priminsime, kad mergaitė dingo, kai sekmadienį apie 16.30 val., iš namų Kaune, Trešnių take, išėjo į viešojo transporto stotelę ir rengėsi pavažiuoti iki parduotuvės. Iki jos ji nenuvyko.

Pirmadienį paskelbta tarptautinė dingusiosios paieška.

Nors policija neatmeta jokių versijų, tačiau esą labiausiai tikėtinas pagrobimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Auksinis Kardas

Reik peržiūrėti Bolto pristatymų ir pavežimų istoriją tame rajone. Iš karto viskas išaiškėtų.

Baisu kas daros Lietuvoi

Va ka reiskia kaip i Lietuva prisileido visokiu pajuodeliu babaju visai nera tvarkos Lietuvoi duok dieve kad mergaite atsirastu giva nors kuo toliau sansu vis maziau :-(((

garantija

babajyno darbas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS