Prašoma atsiliepti dramos Žaliakalnyje liudytojų: dvimečio būklė – labai sunki | KaunoDiena.lt

PRAŠOMA ATSILIEPTI DRAMOS ŽALIAKALNYJE LIUDYTOJŲ: DVIMEČIO BŪKLĖ – LABAI SUNKI

  • 98

Sunkaus dvimečio sužalojimo antradienio vidurdienį Žaliakalnyje, J.Žemgulio gatvėje, aplinkybes tiriantys Kauno teisėsaugininkai prašo atsiliepti visus šio įvykio liudytojus. Dėl suprantamų priežasčių mažamečio artimieji dar neapklausti, tačiau viešoje erdvėje jau prasidėjo spekuliacijos, susijusios su šia nelaime.

Kaip jau rašyta, tądien – apie 11.20 val. šioje gatvėje, anot policijos, automobilis „Ford Focus“, vairuojamas 20-mečio, kliudė, pirminiais duomenimis, į važiuojamąją kelio dalį išbėgusį mažametį, gimusį 2019 m.

Šalia įvykio vietos buvusi moteris, atsiuntusi portalui kauno.diena.lt ir nuotraukas iš nelaimės vietos, darytas per greta esančio daugiaaukščio langą, teigė, kad minėtu laiku gatvėje pasigirdo žmonių šauksmai. O netrukus – ir specialiųjų tarnybų sirenos.

Paaiškėjo, kad automobilis partrenkė dvejų metų berniuką, kuris buvo nublokštas po kitu – greta buvusiu automobiliu.

Žmonėms klausiant mažylį partrenkusio jaunuolio, kodėl jis taip laksto, šis teisinosi, kad važiavo tik 60 km/val. greičiu, tuo pačiu pripažindamas, kad viršijo mieste leistiną greitį.

Į įvykio vietą atskubėjo ir ugniagesiai gelbėtojai, tačiau, anot minėtos moters, dar prieš jų atvykimą žmonės patys nustūmė automobilį, po kuriuo buvo atsidūręs mažylis.

Netrukus iš kito gatvės galo atbėgo ir jo mama.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė greitosios medikai, mažylis, kurio galvoje konstatuotos žaizdos, buvo sąmoningas. Verkiantis vaikas skubiai nuvežtas Kauno klinikų specialistams.

Vėliau Kauno policijos atstovė patikslino, kad mažylio būklė sunki. O automobilį „Ford“, kliudžiusį dvimetį, vairavęs 20-metis buvo blaivus.

Dėl šios nelaimės buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tačiau kol kas jame – tik tarnybiniai į įvykio vietą atvykusių pareigūnų pranešimai.

Šiuose po pirminių įvykio vietoje buvusių žmonių apklausų konstatuojama, kad, pirminiais duomenimis, dvimetis buvo išėjęs su seneliu pavedžioti šuns. Ir nubėgo prie balandžių. Nelaimė įvyko grįžtant pas senelį, kuris tuo metu buvo kitoje gatvės pusėje.

Įvykio vietoje, pirminiais duomenimis, neaptikta jokių automobilio, kliudžiusio dvimetį, stabdymo žymių.

Sužaloto mažylio, kuris tebėra Kauno klinikų specialistų globoje, būklė – labai sunki. Po atliktos operacijos jis įvestas į dirbtinę komą.

„Ford“ vairuotojas taip pat dar oficialiai neapklaustas, nes dar neaišku, koks bus jo statusas.

Ikiteisminį tyrimą atliekantys teisėsaugininkai prašo atsiliepti visus šios įvykio liudytojus ir skambinti telefono numeriais 8 700 64470; 8 608 93766 arba rašyti el. p. nerijus.korzeniauskas@policija.lt

Gairės: partrenktas vaikas, liudininkai, policija, Žaliakalnis, avarija LT, avarija Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (98)

C

Kodėl 20m lapams išduoda teises, gi tokie pridaro daug nelaimių, jie brudai tegul naudojasi viešu transportu o ne su mašinom nuosavom trankosi, dar per gerai gyvena kai kurie jei 20m jau su mašina važinėja, gal prisivoges yra, iš kur ta mašina pas 20metį.

I

Baisu, vairuotojas kaltas niekados negalima važiuoti ant žmogaus net jei ne perėja, o gatvė neturi teisės žudyti žmonių su savo prakeiktom mašinom. Tas padla 20metis gali peškom visur vaikščioti kam jam jaunam padlai jau mašinos prireikė jis ka vos paeina ar su lazdele vaikšto kad bl vos 20m jau su mašina šudžius važinėja.

Siuksleveze

Gerai kad lengvoji vaziavo o ne siuksleveze
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS