Pravieniškių grotos savaitgalį nesulaikė dar vieno nuteistojo | KaunoDiena.lt

PRAVIENIŠKIŲ GROTOS SAVAITGALĮ NESULAIKĖ DAR VIENO NUTEISTOJO

  • 9

Pravieniškių pataisos namuose, kuriems po praėjusios savaitės skandalo, kai į laisvę ištrūko du kaliniai, jau vadovauja vienas iš Kalėjimo departamento vadovų, toliau dedasi sunkai paaiškinami dalykai. Naktį į sekmadienį pro išpjautas lango grotas buvo išlipęs dar vienas šios įkalinimo įstaigos nuteistasis.

Apie tai savo interneto svetainėje, girdamiesi apie perimtas tąnakt kaliniams permestas siuntas iš laisvės, pranešė patys Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai. Anot jų, pirmajame pataisos namų sektoriuje apie 0.40 val. buvo pastebėta, kad į trečiojo būrio teritoriją permesti du baltos spalvos paketai. Ir juos spėjo pasiimti pro išpjautas lango grotas išlipęs nuteistasis. Tikrinant šį apsaugos posto pranešimą, minėto būrio gyvenamose bei pagalbinėse patalpose atlikta neplaninė krata. Per ją gyvenamosios patalpos sienoje įrengtoje slėptuvėje rasti du paketai. Šiuos išardžius, aptikta dešimt mobiliojo ryšio telefonų, tiek pat SIM kortelių ir keturi įkrovimo laidai.

Maža to – apsaugosperimetro ruože rastas ir trečiasis paketas. O jame – plastikinis puslitris su skysčiu, turinčiu alkoholio kvapą, bei du 100 gramų paketai mielių.

Minėtu „turtu“ nuteistuosius bandžiusio aprūpinti asmens Pravieniškių pareigūnai praneša nesulaikę. Tačiau 3.35 val. užfiksavę dar dviejų paketų permetimą jau į trečiąjį sektorių, iš kurio praėjusią savaitę buvo pabėgę du drausmės grupės nuteistieji.

Kalėjimų departamento nuotr.

Šį kartą greitesni buvo pareigūnai, pirmieji suskubę prie naujų siuntų iš laisvės, skirtų keturioliktojo bei septynioliktojo būrio kaliniams. Perimtuose paketuose aptikti penki mobiliojo ryšio telefonai, tiek pat SIM kortelių, viena microSD kortelė ir dešimt tablečių „Tadaforce-20“.

Tačiau po praėjusios savaitės ir sekmadienio nakties įvykių aktualesniu tampa klausimas iš ko pagamintos Pravieniškių pataisos namų grotos, o ne kokia minėtų tablečių paskirtis.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Ne kolonija,bet darzelis.ir viskas del to

Kad ten dirba kiauri,ir korumpuoti kaimu runkeliai..

Taip

Svogerizmas klesti, aukso laikai!!!!

As

Is duonos grotas nulipde
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS