Prie Kauno marių užfiksuotos muštynės: po keiksmų ir smūgių lavinos – skrydis į vandenį | KaunoDiena.lt

PRIE KAUNO MARIŲ UŽFIKSUOTOS MUŠTYNĖS: PO KEIKSMŲ IR SMŪGIŲ LAVINOS – SKRYDIS Į VANDENĮ

  • 23

Penktadienį kauniečiai tapo muštynių, vykusių Kauno jachtklubo teritorijoje, liudininkais. Susiginčijus keliems asmenims skriejo ne tik keiksmų lavina, tačiau teko priverstinai ir išsimaudyti marių vandenyje.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo vaizdo įrašu, kuris užfiksuotas praėjusios savaitės pabaigoje. Matyti, kaip ties jachtų prieplauka susiginčija keturi vyrai ir moteris. Neaišku, ko norėjo du vyrai, bet iš kitos konflikto pusės girdėjosi raginimai dingti kuo toliau.

Filmuotojo medžiagoje taip matyti, kad vienas vyras laiko kitą, kad šis nepultų, tuo metu laikomas vyras mosikuoja rankomis. Girdėti ir merginos šauksmas „Ko jūs čia?“. Bei keiksmažodžiais pagražintas raginimas dingti nuo liepto.

Galiausiai laikomas vyras dar smarkiau paleidžia kumščius į darbą ir prasideda keturių vyrų muštynės. Mergina buvo tarp vyrų ir vienu momentu tarsi išlenda iš konflikto epicentro. Vienas konflikto dalyvių neišlaiko pusiausvyros ir įkrenta į vandenį. Tuoj paskui jį įkrenta ir dar vienas vyras.

 

 

Tačiau konfliktas tuo nesibaigia. Tie vyrai, kurie ragino dingti, kažką paima nuo prieplaukos ir pradeda tarsi lazdomis ar šluota mušti vandenyje esančius žmones.

Įdomu tai, kad vaizdo įraše matyti ir dar vienas vyras, kuris konfliktą stebėjo iš labai arti, tačiau nestojo nei į vieną pusę, o muštynėms įsismarkavus, tiesiog pasitraukė nuo prieplaukos.

Portalas kauno.diena.lt paprašė Kauno policijos atstovų pakomentuoti šį įvykį. Policijos atstovai nurodė, kad įvykis žinomas ir dėl jo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Gegužės 26 d. apie 16.45 val. Kaune, R. Kalantos gatvėje, viešoje vietoje vyras trenkė vyrui. Tarp vyrų įvyko konfliktas. Tokiais veiksmais parodyta nepagarba aplinkiniams ir sutrikdyta visuomenės tvarka, rimtis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo“, – informavo Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Liūditojas

Tie du vyrai norėjo išžaginti kitus du, bet moteris neleido, nes pati vyrų norėjo. Tie, kuriuos norėjo išžaginti, puolė skandintis, o žagintojai juodu žvejojo. Viskas baigėsi blogai, nes niekas nesiskundė. Bet policija, tuo metu neturėjusi darbo, pamatė įrašą ir puolė dirbti: labai perspektyvi ir pelninga byla bus. Lauksime tęsinio…

Nyku

K.diena virsta į dienraštį fiksuojanti visas nesąmones bet kur atitinkančias...kad žmonės būtų nenormalios būsenos lyg tai nieko gero niekur nevyksta ...

gali pataikyti ir ant ginkluoto žmogaus

Tokie visokie chuliganai nepagalvoja, kad gali pataikyti ir ant ginkluoto žmogaus, juk savigynai nemažai kas turi įsigiję šaunamuosius ginklus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS