Ramučiuose – vietinius išgąsdinusi pareigūnų gausa: kas vyksta? | KaunoDiena.lt

RAMUČIUOSE – VIETINIUS IŠGĄSDINUSI PAREIGŪNŲ GAUSA: KAS VYKSTA?

  • 12

Ramučių bendruomenė sunerimusi: nuo praėjusio vidurnakčio šioje pakaunės gyvenvietėje – neįprastai daug policijos. Buvo ir greitoji bei kinologai su šunimis. Įtampai persikėlus į socialinius tinklus, pasipylė ir dar labiau ją didinantys gandai.

„Sakė, kad kažkoks įtartinas tipas su kardu laksto ir vos žmogui rankos nesužalojo... Ir greitukė buvo kartu su policija“, „Naktį, apie pusę pirmos, prie 1-ojo pasaulinio karo kapinių visą miškelį švietė su prožektoriais“, „Viena ausim girdėjau, kad kažkas keistas veiklas vykdo“. Tai – tik dalis sunerimusių dėl to, kas vyksta, Ramučių gyventojų susirašinėjimo šia tema.

Portalui kauno.diena.lt pasiteiravus Kauno policijos, kas gi iš tikrųjų vyksta Ramučiuose, paaiškėjo, kad dalis tiesos cituotame susirašinėjime vis dėlto yra.

„Pirmadienį apie 23 val. gavome pranešimą, kad Ramučiuose, Beržų gatvėje, iš namų išėjo specifinių sveikatos problemų turintis 26-erių metų vyras. Dėl to ten kartu su policija išskubėjo ir kinologai bei greitoji. Iki šiol minėtas asmuo nerastas“, – šiandien, apie 14.30 val., teigė policijos atstovė, patikinusi, kad jokios informacijos apie Ramučiuose sužalotus žmones policija neturi.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Po portale kauno.diena.lt paskelbtos publikacijos Kauno policijos atstovai išplatino žinią apie šio jauno vyro paiešką.

Dingusio Vilimanto S. požymiai: apie 187 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, trumpų plaukų, ant kairės rankos dilbio – ryklio tatuiruotė. Išeidamas galėjo vilkėti pilkos spalvos megztinį su užrašu „PlayStation“.

Vilmantas S./Kauno policijos nuotr.

Asmenis, žinančius Vilimanto S. buvimo vietą, jį mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 670 25524 el. p. aneta.lazareviciute@policija.lt arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.

GALERIJA

  • Ramučiuose – vietinius išgąsdinusi pareigūnų gausa: kas vyksta?
  • Ramučiuose – vietinius išgąsdinusi pareigūnų gausa: kas vyksta?
  • Ramučiuose – vietinius išgąsdinusi pareigūnų gausa: kas vyksta?
Eitvydo Kinaičio, Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Ramučiai

Nu ir komentariai !!nei jus pžystat nei jus komentuokit patys su savi lakia slyksia fantazija ir esat nesveiki,normalus veidas normalus vaikinas nuo mazens pazystu netgi geras vaikinas,zinesklaida raso gandus moka pagrazinti nei jokiu kardu nei smurto ka jus cia diskutuojate jei nezinote,teisia zmogu kai patiems bet kada gali visko buti wr jusu artimiesems

As

Lengva visiem rasyt ir kalbet kol koks artimas zmogus nesusidure su tokiomis sveikatos problemomis. Yra ne vienas ir ne du kurie turi pscihiniu sveikatos problemubir jiems reikalinga profesionalu pagalba. Tikiuosi greit bus surastas ir pristatytas i gydimo istaiga.

Anonimas

Naujas Zamolskis užaugo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS