Raudondvario plente ant kelio nuvirto dalis medžio | KaunoDiena.lt

RAUDONDVARIO PLENTE ANT KELIO NUVIRTO DALIS MEDŽIO

  • 9

Kauniečiai praneša, kad nuo Raudondvario važiuojant link centro ant kelio nuvirto dalis medžio.

"Prieš kelias akimirkas nulūžo", – sekmadienį apie 19.15 val.  kliūtį užfiksavo skaitytojas.

Anot jo, stambi kliūtis guli Raudondvario pl, netoli degalinės "Viada", ir šiuo metu galima pravažiuoti tik viena kelio juosta.

Kauno ugniagesių atstovas portalui kauno.diena.lt patikino, kad apie ant važiuojamosios kelio dalies ir dviračių tako nuvirtusią kliūtį pranešimas buvo gautas 19.20 val. Ugniagesiai gelbėtojai šalina kliūtį. Sužalotų žmonių ir apgadinto turto, anot atstovo, nėra.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

pritariu senjorui

Sveikus galima parduoti, be to, jei medis auga ne parke, tai jis niekam neįdomus, nes pinigų nepasidarysi, vien išlaidos, tai ir laukiama, kol pats nukris, o paskui bus galima šaukti, kad neva jų neleido kirsti protestuotojai..

senjoras

o iš vis seniūnijos ar yra įpareigotos prižiūrėt medžius savo teritorijose ? ar tai niekam nerūpi ir tik pagal gautus signalus sukruta? eilinis atvejis, kuris manau parodo, kad išpjauti sveikus pelningiau ir labai greit visur padaroma, o ką su patręšusi veiksi, tai ir laukia kol patys nuvirsta, tada jau nėr kur dėtis, reik tvarkyt..žuvis genda nuo galvos-žinom seniai tokią patarlę..

Anonimas

BENDRAI, ką veikiate, kodėl negydote medžių, sėdite subinę prispaudęs prie kompo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS