Raudondvaryje apsivertė automobilis „Toyota“, keturi žmonės – ligoninėje | KaunoDiena.lt

RAUDONDVARYJE APSIVERTĖ AUTOMOBILIS „TOYOTA“, KETURI ŽMONĖS – LIGONINĖJE

  • 7

Sekmadienio pavakarę Raudondvaryje įvyko avarija, kurioje nukentėjo net keturi žmonės. Jiems prireikė medikų pagalbos.

Pranešimas apie nelaimę prie pat Raudondvario ribos gautas 16.21 val. Paaiškėjo, kad nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė lengvasis automobilis "Toyota"

Į įvykio vietą atvyko medikų ir policijos ekipažai.

"Trys nukentėję žmonės išvežti į ligoninę", – portalui kauno.diena.lt iš karto po nelaimės sakė Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato budėtojas.

Pirmadienį ugniagesių paros suvestinėje rašoma, kad pirminis pranešimas buvo klaidinantis – pranešta apie eismo nelaimę Raudondvario plente, o tik vėliau patikslinta, kad vieta – Raudondvaris.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams taip pat nepasitvirtino ir informacija apie prispaustus žmones, nieko vaduoti neteko. Taip pat patikslintas ir nukentėjusių žmonių skaičius – paaiškėjo, kad į gydymo įstaigą išvežti ne trys, o keturi asmenys. Kaip pranešama, iš nelaimės vietos jie išgabenti sąmoningi.

GALERIJA

  • Raudondvaryje apsivertė automobilis „Toyota“, keturi žmonės – ligoninėje
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija Kaune, avarija Raudondvaryje, prispausti žmonės, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Žurnalistui

Eik tu nematei, vienos bobos rankos mętęsi, kitos koja, ir (tokia kūno dalis), o rašai kad raudondvario pl. Ten Naujalio gatvė už Raudondvario.

Mikas

Tai kad nebuvo tie zmones prispausti... Siulyciau zurnalistui pabuti ivykio vietoje ir tada rasyti straipsnius, o ne rasineti is nuogirdu.. Vyrukas lakste aplink, viena moteris gulejo uz 10 metru nuo auto, o kitos dvi liko masinoje ir tiesiog zmones neleido islipti, kad nejudintu sprando ir kuno, kol medikai neatvaziuos..

--

Tai kad ne Kaune si avarija ivyko, o Raudondvaryje. Klaidinga informacija
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS