Raudondvario plente – skaudi automobilių akistata | KaunoDiena.lt

RAUDONDVARIO PLENTE – SKAUDI AUTOMOBILIŲ AKISTATA

  • 2

Penktadienį Kaune netrūksta eismo nelaimių. Viena jų perpiet įvyko Raudondvario plente, kur susidūrę du lengvieji automobiliai, po smūgio išsilakstė į skirtingas puses. Duomenų, ar žmonės nenukentėjo, kol kas nėra.

Iš nuotraukos matyti, kad automobiliai „Volkswagen Passat“ ir „Chrysler“ per įvykį gerokai aplamdyti, ypač nukentėję transporto priemonių priekinės dalys.

Kauno pareigūnai teigė neturintys duomenų apie įvykį, avarija pas juos esą neregistruota.

Tačiau nuotraukoje užfiksuota, kad nelaimės vietoje stovi policijos automobilis. Pareigūnų atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad pareigūnų ekipažas, sustojęs prie avariją patyrusių transporto priemonių, jų vairuotojams, kurie tikėtina sutarė dėl kaltės, tikriausiai padėjo užpildyti eismo įvykio deklaraciją, tad įvykio aplinkybės nebus tiriamos.

Vairuotojai pranešė, kad dėl eismo nelaimės ši kelio atkarpa buvo sunkiai pravažiuojama. 

GALERIJA

  • Raudondvario plente – skaudi automobilių akistata
  • Raudondvario plente – skaudi automobilių akistata
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija, raudondvario plentas, nuostoliai, automobiliai, spūstys, avarija LT, avarija Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Tomas

Cia dar nieko, as atvaziavau is kaimo i kauna mokytis, tau jau ne viena karta maciau kai po susidurimo jos stogais vaziuoja, einu link aktopolio ziuriu masina ant stogo vaziuoja, pagalvojau taip cia kaunas

Ir kas jum svolačiai trukdo gerai vairuot!

Ir vėl kaip taisyklė snukiai buvo įbesti į telefonus, užtai svolačiai kelio nematot kur vaziuojat. Jum pochuj kelias, telefonas 1-oje vietoje. Nei tamsu, nei slidu, kelias sausas, matomumas puikiausias, bet jau kaip vairuoja, tai tragedija.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS