Rugsėjo 1-oji apkarto: pavogtas prie pakaunės gimnazijos paliktas „Lexus“ | KaunoDiena.lt

RUGSĖJO 1-OJI APKARTO: PAVOGTAS PRIE PAKAUNĖS GIMNAZIJOS PALIKTAS „LEXUS“

  • 16

Ne visiems kauniečiams Rugsėjo 1-osios šventė praėjo linksmai. 

Socialiniuose tinkluose plinta nuo ilgapirščių nukentėjusio vyro pagalbos prašymas.

„Rugsėjo 1-ąją tarp 9-11 val. priešais Ugnės Karvelis gimnaziją Miško g. buvo pavogtas automobilis „Lexus RX450“, valst. nr. – MNT577. Gal kas nors matė ar žino kur? Informuokite telefonu 861493832 arba policiją“, – rašoma ringaudiškius vienijančioje feosbuko grupėje.

Apie visureigio vagystę paros įvykių suvestinėje pranešė ir Kauno policija. Anot jos, rugsėjo 1 d. apie 11 val. Kauno r., Akademijos mstl., Miško g., pavogtas kelkraštyje paliktas automobilis „Lexus“ (pagamintas 2017 m.). Nuostolis – 36 500 eurų.

Tačiau tai ne vienintelė vagystė šią šventinę dieną. Kaip informuoja Kauno policija, rugsėjo 1 d. apie 19.45 val. Kaune, Baltų pr., pavogtas elektrinis paspirtukas „Xiaomi“. Padaryta turtinė žala siekia apie 300 eurų.

Dar vienas nusikaltimas įvykdytas laikotarpiu nuo rugpjūčio 30 d. 20 val. iki rugsėjo 1 d. 14.20 val. Kaune, R. Kalantos g. Anot pareigūnų, iš keturių vandens motociklų pavogtos keturios vandens pompos. Padaryta turtinė žala siekia apie 7000 eurų.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

tokiais

vazineja stomatologai , advokatai ir dar meiluzes turtingu vyru kurioms nuperka ta japonu pagerinta kibira

>Keista

Tai tavo nuomonė aiški - vyriška mašina tai tik ta, kuri asenizacijos bačką vežioja, bet čia straipsnis apie vagystę, o ne populiariausius auto tarp bambalinių.

ALGIRDAS.

Matomai pirmokas atvažiavo į šventę , o paskui tėvas susigraibė ir mašiną parsivarė namo .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS