Ruklos kareivinėse kilo gaisras: penki kariai – medikų rankose | KaunoDiena.lt

RUKLOS KAREIVINĖSE KILO GAISRAS: PENKI KARIAI – MEDIKŲ RANKOSE

  • 14

Per ketvirtadienį kilusį gaisrą Ruklos įguloje esančiose kareivinėse Jonavos rajone dūmais galimai apsinuodijo penki kariai, jie perduoti medikų apžiūrai.

Kaip portalą kauno.diena.lt informavo Lietuvos kariuomenės atstovai, gaisras kilo rugsėjo 7 d. apie 10 val. viename iš Generolo Romualdo Giedraičio artilerijos bataliono kareivinių pastato aukštų.

„Dūmus sandėliavimo paskirties patalpoje pastebėję budintys kariai pradėjo gesinti gaisrą, kareivinių pastatą paliko visi tuo metu tiesiogiai incidento valdyme nedalyvaujantys asmenys“, – teigiama portalui atsiųstame komentare.

Dėl įvykio iškviesti ugniagesiai, kurių pastangomis gaisras lokalizuotas ir užgesintas.

Anot kariuomenės atstovų, medikų apžiūrai perduoti penki kariai, incidento metu galimai apsinuodiję dūmais.

Gaisro metu apdegė buities reikmenų sandėliavimo patalpa, taip pat dalis patalpų sulieta vandeniu.

Kaip portalą kauno.diena.lt informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovai, degė sandėliukas, o nuo jo gaisras persimetė į koridorių. Pastatas mūrinis su mansarda, 3 aukštų, perdanga gelžbetoninė, stogas dengtas skarda.

Apdegė antrame aukšte esančio sandėliuko lubos, sienos, grindys, termiškai paveiktas langas, sudegė jame buvę daiktai, koridoriaus patalpa apdegusi, termiškai paveiktas langas.

Prieš atvykstant ugniagesiams, 20 kariškių iš degusio pastato evakavosi patys.

Tikslūs nuostoliai vertinami, gaisro priežastys tiriamos.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

gaisrai k y l a pas

netvarkingus žmones, grupuotes , o šiuo atveju betvarkė armijoje.

Kas

Dronu ataka ar partizanu darbas?

Jonas

Gaila ukrainiečių tautos karių,nežino ir nesupranta dėl ko žūsta ,dėl kokios ateities.Ukrainos nėra ,globolistu ji jau yra.Statytinis prezidentas vykdo genocidą,atlaisvina Ukrainą.Tai tiesa,nenoriu nieko agituoti,tik siūlau pamąstyti blaivia galva , be alchogolio, narkotikų.Baisu,baisu ir rusų žmonių gaila ir ukrainiečių.Visa gyvenimą buvo vos ne broliai ,viena tauta,dabar žudo vienas kitą, nežinodami už ką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS