Šančiškiai pakraupę: kažkas iš šratinio šautuvo pašovė mylimą katiną | KaunoDiena.lt

ŠANČIŠKIAI PAKRAUPĘ: KAŽKAS IŠ ŠRATINIO ŠAUTUVO PAŠOVĖ MYLIMĄ KATINĄ

  • 26

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta žinutė, jog Šančiuose kažkas šovė į katiną. Nuvežus mylimą augintinį į veterinarijos kliniką, iš kūnelio buvo išimti keli šratai. Deja, bet pūkuotis neišgyveno.

Neteko augintinio

Šančiuose gyvenantys kauniečiai pakraupę elgesiu, mat praėjusią savaitę piktavaliams užkliuvo katinas. Į jį šauta net kelis kartus.

„Liūdna žinia. Praeitą savaitę kažkur ties Kranto alėjos ir Kranto 11 osios gatve šratiniu šautuvu buvo šauta į katiną. Parėjo sužeistas, veterinarijos gydytojas padėt nebegalėjo, bet rado šratus jo kūne“, – tokia žinute pasidalijo Rita.

Moteris tikino, kad faktas apie sužeistą jų numylėtą katiną pribloškė visą šeimą. Ji stebėjosi, iš kur pas žmones yra tiek žiaurumo, kad galėtų šaudyti į nekaltus gyvūnus.

„Šeimoje yra penki vaikai. Koks stresas jiems, kitiems šeimos nariams ir kiek skaudžių ašarų buvo turbūt net minėti nereikia. Tai, kas gi tu, kuris save laikai padoriu žmogumi?“ – į šūvį paleidusio sadisto sąžinę kreipėsi šančiškė.

Šeimoje yra penki vaikai. Koks stresas jiems, kitiems šeimos nariams ir kiek skaudžių ašarų buvo.

Žmonės pakraupę

Kiti šančiškiai taip pat stebėjosi kai kurių žmonių žiaurumu. Dar kiti vylėsi, kad piktavalis bus išaiškintas, mat apie įvykį jau buvo pranešta policijai.

„Idiotai, kurie šaudė“, – tiesiai rėžė Inga.

„Nežinau, kaip sveiku protu tai galima būtų paaiškinti, nebent gal jau žmonės badauja ir minta „stogų zuikiais“. Koronavirusas iš Kinijos... kur viskas valgoma, kas gyva“, – savo mintimis pasidalijo Rūta.

„Turėjau tokį kaimyną irgi žaisdavo į gatvę išėjęs. Vieną kartą pati asmeniškai pamačiau ir dar taikė į mano šunį. Nuėjau į nuovadą ir šautuvas pasirodo rimtesnis buvo ,tai atėmė ir dar teisė“, – savo patirtimi apie susitikimą su tokiu, kuris taip pat šaudo į gyvūnus, pasidalijo Vida.

Portalas primena, kad tas, kas žiauriai elgėsi su gyvūnu, jį kankino, jeigu dėl šių veiksmų buvo sutrikdyta gyvūno sveikata, baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Pilietis

Labai teisingas tėvo komentaras,nėra ką ir pridurti.

tėvas

o kodėl mylimas katinas valkatauja? Aišku, žiauru šaudyti, bet šančiškiai jau neapsikenčia: tokie valkataujantys mylimi katinai yra ligų nešiotojai ir jie vaikštinėja po svetimus privašius kiemus, dergia juos, kapsto gėlynus ir t.t.. Kada bus baudžiami tokių katinų savininkai? Gyvūnėliai tai nekalti. Reiktų didelių baudų tokiems katinų turėtojams.

Tam H. Psiche.

O tas tavo H ne henrikas daktaras????????????????????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS