Šančių gyventoja prašo pagalbos: vagys neaplenkė ir jos BMW | KaunoDiena.lt

ŠANČIŲ GYVENTOJA PRAŠO PAGALBOS: VAGYS NEAPLENKĖ IR JOS BMW

  • 20

Šeštadienio popietę į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kaunietė Dovilė, kuri prašo padėti surasti jos automobilį suniokojusius ir apvogusius niekadėjus.

"Naktį savo BMW automobilį palikome kieme, Šančiuose esančioje Alsėdžių g., o ryte radome štai tokią nemalonią "dovaną"", – dėstė moteris.

Kaunietė pasakojo, kad ilgapirščiai ne tik pavogė automobilio priekinius žibintus, bet ir suknežino lango stiklą.

"Kaimynai minėjo, kad tai jau ne pirmas BMW, kuris taip "pagražintas" šiame rajone. Pasisaugokite", – patarimą žėrė Dovilė.

Apie įvykį moteris tuoj pat pranešė policijai, tačiau prašo visų, kurie turi bet kokios informacijos skambinti telefonu +37062969582.

"Svarbi bet kokia informacija. Neleiskime, kad tokie žmonės liktų nenubausti. Dėkojame visiems iš anksto", – raginimu pokalbį užbaigė moteris.

Gairės: BMW, Šančiai, apvogtas automobilis, išdaužtas lango stiklas, prašo pagalbos, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

qw6df9

Ar iki 2019 metų šita nuotrauka kabės čia?

NA NA

nežinau ar galima tikėti , bet automobilių langus Šančiuose, daužė nepilnamečiai ,teko išgirsti kaip viena mama dejavo ,kad jos vaikas ir dar du nepilnamečiai sugalvojo žaidimą ,"daužyti langus " šiaip ,::::vyriausias iš trijulės buvo 16 metų ,o kitiems 12 m, ir 11 m, dabar turėtu nedaužyti ,nes tėvai sužinojo apie vaikų išdykavimus ir perspėjo ,kad turės daug nemalonumų per savo padaužas vaikus ,,,sėkmės ,ką gali žinoti gal tai ,,,,,,,

Labai

jau panašus BMW, su analogiškais apgadinimais, ilgą laiką riogsojo, kitoje Šiaurės prospekto pusėje, ties įvaža į garažų masyvą, priešais "Čia" parduotuvę...Kai kam reikėtų pasidomėti, kaip pastarasis atsirado Šančiuose?...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS