Šeimos drama Kaune: muitininkę žmoną sumušė Pravieniškių kalėjime dirbantis vyras? | KaunoDiena.lt

ŠEIMOS DRAMA KAUNE: MUITININKĘ ŽMONĄ SUMUŠĖ PRAVIENIŠKIŲ KALĖJIME DIRBANTIS VYRAS?

Kauno teritorinės muitinės pareigūnė kreipėsi į policiją dėl galimo sutuoktinio smurto.

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį 12.29 val. į Vilkaviškio rajono policijos komisariatą kreipėsi Kauno teritorinės muitinės pareigūnė.

43 metų moteris pareiškė, kad pirmadienio vakarą, apie 19 val., Kaune, K. Čerbulėno gatvėje, namuose, kilus konfliktui, prieš ją smurtavo 43 metų sutuoktinis, Lietuvos kalėjimų tarnybos Pravieniškių kalėjimo prižiūrėtojas.

Moteriai buvo sukeltas fizinis skausmas. Nukentėjusioji į medikus nesikreipė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui.

Už tai baudžiama viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Gairės: muitininkė, Pravieniškių darbuotojas, smurtas prieš moterį, smurtas, pagalba moterims
Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Taip

Tokia savisaugA pącia reikia sodint

Korumpuoti teismai

Išsilaižys- savais keliais praeis, ir teismas pirštu pagrūmos. Pareigūnui užmušti reikia kad pasodintų. Ten dvigubi stsndartai juk, pareigūnams kaip dievams nuolaidžiauja. Kokie ten pareigūnai mano akim- pravieniškių prižiūrėtojai- juokinga. Aš tik policiją laikau pareigūnais, bet ne anuos..

Pravieniškių prižiūrėtojas?

Nieko naujo. Mane iš viso užversti norėjo tos įstaigos žareigūnas galimai su savo mamyte. Na, atsikratyti, kad turto dalintis nereikėtų. Tai nieko nereiškia kad pareigūnas. Reikia žiūrėti soc įgūdžius, kokioj aplinkoj sugo. Ir ten pilna prilindę visokių, už tai toks ir bardakas- ypač teismuose, prokuratūroje. Va ten mano nuomone didžiausias blogis..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS