Sekmadienį atominės bombos ieškota ne tik Kauno, bet ir Vilniaus autobusų stotyse | KaunoDiena.lt

SEKMADIENĮ ATOMINĖS BOMBOS IEŠKOTA NE TIK KAUNO, BET IR VILNIAUS AUTOBUSŲ STOTYSE

  • 17

Kaip jau pranešta, sekmadienį priešpiet buvo sutrikdytas Kauno autobusų stoties darbas – evakavus žmones, ieškota sprogmens, apie kurį buvo pranešta Bendrojo pagalbos centro telefonu 112. Kaip paaiškėjo, tuo pačiu metu tas pats vyko ir Vilniaus autobusų stotyje.

Šios sumaišties kaltininkas – vyriško balso savininkas, prisistatęs vardu ir pavarde, tačiau, anot pareigūnų, ne Tadu Blinda, pareiškė, kad Vilniuje – autobusų stotyje užtaisyta atominė bomba. Tačiau čia pat pasitaisė, kad visa tai – Kauno autobusų stotyje. Ir skubiai baigė pokalbį.

Pavyko nustatyti, kad skambinta iš Klaipėdos – mobiliuoju telefonu.

Į šį pranešimą sureagavo ir Vilniaus, ir Kauno policija, kuriai apie šį skambutį buvo pranešta po kelių minučių. Ir vieni, ir kiti ieškojo atominės bombos, apie kurią pranešta, ne tik stočių patalpose, bet ir jų prieigose esančiose šiukšliadėžėse. Galiausiai konstatuota, kad paliktų įtartinų krepšių ar dėžių nerasta.

Asociatyvi E. Ovčarenko / BNS nuotr.

Kas tęsia skambinusiojo paiešką, neaišku.

Kaip jau rašyta, tądien budėję Kauno policijos pareigūnai buvo linkę nurašyti šį skambutį siautėjantiems prigėrusiems piliečiams. Tačiau jau ne kartą rašyta ir apie tai, kad tokiu būdu įsimylėjusieji bandė atitolinti neišvengiamą išsiskyrimą su savo antrąja puse.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

O tarpgalaktiniame

Pakirksniu kosmodrome kolaiderio neieskojo? Bent energija aprupintu sia balanos gadyne...

Mėšlavanalių egzpertui

Pilna fiksuotos medžiagos, kur, net neturimčiam aukšto karybos išsilavinimo, aišku kad panaudotos fosforinės bombos. Jei tu kurčias ir aklas, tai tau ir šiaurės Korėja draugai...

labasrancų mėšlavabali

labiau tikėk litchujanijos propagandonais. Kaip rusai tą butinę techniką, dar traktorius, dar kombainus vežė namo? Ant tanko ir tafai namo iš mūšio? Bukenos jūs bukenos. Kur tas labasrancų paskelbtas, rusų naudotas, cheminis ginklas - kas buvo panaudota? Cheminiu ginklu vadina daugybę mežiagų, kurios turi konkretų pavadinimą. Nėra pavadinimo - cheminio ginklo panaudojimas melas. Geras vakar - snaiperis su minus 7 . Asilėliai, jūs nematėte tokio žmogaus. Be akinių savarankiškai per kambarį nepereina. Apie šaudymą jau nešneku. Nei be nei su akiniais iš 500 į daržinę nepataikys. Pigūs propagandonai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS