Šilainiuose kažkas smarkiai apgadino jaunos kaunietės „Škoda“: ieškomi liudininkai | KaunoDiena.lt

ŠILAINIUOSE KAŽKAS SMARKIAI APGADINO JAUNOS KAUNIETĖS „ŠKODA“: IEŠKOMI LIUDININKAI

  • 11

Trečiadienio rytą Šilainiuose rastas apgadintas lengvasis automobilis. Tikėtina, jog į jį buvo atsitrenkta, o kaltininkas paspruko. Pareigūnai prašo atsiliepti mačiusius įvykį.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo Donata, sausio 15 d. apie 9 val. pastebėta, kad Rasytės gatvėje, prie 48 namo, (iš gatvės pusės) paliktas stovėti automobilis „Škoda“ buvo apgadintas.

„Viena kaimynė sakė, kad maždaug 5.40 val. automobilis jau buvo aplamdytas, o kita teigė mačiusi, kad dar naktį prie jo buvo sustojęs tamsios spalvos automobilis su įjungtu avariniu signalu, o iš jo išlipęs vyras žvalgėsi į abi transporto priemones“, – kalbėjo pašnekovė.

Pasak Donatos, tikėtina, po eismo įvykio buvo sulamdyta minėto automobilio „Škoda“ kairė pusė – buferis, žibintas ir sparnas.

Apie įvykį trečiadienio rytą ji pranešė ir policijai. Kauno apskrities pareigūnai patvirtino, kad pranešimas buvo gautas sausio 15 d. 9.39 val.

„Į pareigūnus kreipėsi 20-ies metų moteris ir pranešė, kad pastebėjo apgadintą  savo lengvojo automobilio kairiąją pusę“, – detalizavo policijos atstovai.

Pareigūnai registravo eismo įvykį, vykdo tyrimą, aiškinasi incidento aplinkybes ir prašo atsiliepti minėtą įvykį mačiusius asmenis. Visus, ką nors žinančius, prašoma kreiptis į Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kelių policijos valdybos pareigūnus visą parą veikiančiais tel. nr. 8 700 64490 arba 8 70064491.

GALERIJA

  • Šilainiuose kažkas smarkiai apgadino jaunos kaunietės „Škoda“: ieškomi liudininkai
Kaunietės asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Tiesa ta,kad

Užstatyta Rasytės gatve pravažiuoti yra menas. Ypač rytais prasilenkti su darželio ir Mašioto mokyklos tėvais

T

Durniu laikai vieni apsimeta jad gera gyventi bet kiti kencia

Šilainiai

Pries pora metu tevo pasatui nubrauke visa sona Veteunges gatvei radom salia tik renault moldinga zalia, taip ir neatsirado kaltininkas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS