Šilainiuose užsidegė medinis namas: sužaloti du žmonės | KaunoDiena.lt

ŠILAINIUOSE UŽSIDEGĖ MEDINIS NAMAS: SUŽALOTI DU ŽMONĖS

  • 1

Antradienio pavakarę Šilainiuose kilo gaisras.

Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno m., Bačkonių g. dega namas.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno APGV, priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Greitosios medicinos pagalbos tarnybai.

Portalui kauno.diena.lt ugniagesių budėtojas sakė, kad nors namas – medinis, tačiau gaisras greitai užgesintas. Gaisrui lokalizuoti prireikė vos kelių minučių. 

Medikų pagalbos prireikė dviem žmonėms, tačiau, anot ugniagesių, sužeistieji nukentėjo ne tiesiogiai nuo ugnies, o susižalojo tikriausiai gesindami – susipjaustė rankas.

Gaisro priežastis aiškinasi tyrėjai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Dėsnis

Vilniuje, sodų bendrijos Pavilnio sodų 11 -odoje gatvėje, kai kur Džiaugsmo gatvėje taip pat buvo narkomanijos lizdų būtent šitokio žalumos tarybinių laikų supuvysiose nutriušusiose bakūžėse. Visur telkėsi vienodi senų laikų narkomanai kaip Bieliauskaitė, jos suteneris Robertas, Mažametis epileptikas Milius, su vaiko mentalitetu, bet alifirmintasckaip atseit normalaus vystymosi, turčinskų išsigimėliai ir t.t. Ten visas paslaugų paketas būna: mažamečiai patiekiami transvestitams ur oedofilams, greta medikų sklypai ir teisėjo namukas su jo transvestitais, kažkodėl registruotais kaip moterys. Ir visi jie orientuotis meno. Dozes įkakę tampa ne tik čiurlioniais, pavilioniais, bet ir mažomis pliseckajomis, ilgametės klišėmis narkašėm.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS