Šiurpu: mažylė žuvo jos tėvui rėžusis į vienintelį pakelės medį | KaunoDiena.lt

ŠIURPU: MAŽYLĖ ŽUVO JOS TĖVUI RĖŽUSIS Į VIENINTELĮ PAKELĖS MEDĮ

  • 34

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti daugiau sukrečiančios tragedijos pakaunėje, po kurios neišgyveno mažametė automobilio, kurį vairavo neblaivus jos tėvas, keleivė, aplinkybių. Šis žvyrkelyje nesuvaldytas „Peugeot“ atsitrenkė į vienintelį aplinkiniuose laukuose pakelės medį. O dukrelę pražudęs tėvas mažiausiai penkerius pastaruosius metus nebuvo baustas už jokį Kelių eismo taisyklių pažeidimą.

Kaip jau pranešta, ši sukrečianti nelaimė įvyko šeštadienį, apie 10.50 val., kaip teigiama Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje, Kampiškių kaimo, esančio Alšėnų seniūnijoje, žvyrkelyje, turinčiame Alšėnų gatvės pavadinimą. Visiškai tiesiame jo ruože liko automobilio sumėtymo žymės.

Pasak portalo kauno.diena.lt šaltinių, panašu, kad dėl vairuotojo girtumo ir pasirinkto nesaugaus greičio nesuvaldytas „Peugeot 207“, nuvažiavęs nuo kelio, trenkėsi į, pirminiais duomenimis, ievą.

Be galo sunkius sužalojimus patyrusi pusketvirtų metų vairuotojo dukra buvo vežama automobilio gale, tačiau ne vaikiškoje kėdutėje, o, pirminiais duomenimis, išimamoje sportinio vežimėlio dalyje. Nuo patirtų sužalojimų ji kitos dienos pavakarę, apie 16.30 val., ligoninėje mirė.

Mažametės tėvui, kuris tebėra medikų globoje, lūžę šonkauliai perdūrė plautį. Kaip jau pranešta, šiam 30-mečiui tą vidurdienį nustatytas vidutinis – 1,81 promilės girtumas.

Žuvusioji buvo vienturtė sugyventinių iš Garliavos dukra. Pirminiais duomenimis, netrukus po įvykio buvo atvykusi į tragedijos vietą ir mažametės mama.

Kur reikėjo tą šeštadienio rytą taip skubėti, ir, kodėl šiame automobilyje nebuvo mergaitės mamos, teisėsaugininkai dar atsakyti negali. Tačiau neatmetama  galimo mažylės tėvų konflikto tikimybė.

Žuvusios mažametės tėvas turėtų būti teisiamas pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius – už tai, kad vairavo, būdamas girtesnis nei 1,5 prom. alkoholio, ir, būdamas tokios būklės, pražudė žmogų. O tai reiškia, kad atleisti jį nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą ar susitaikius su žuvusiosios mama nebus galimybės, nes kaltinimų pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius atveju šios įstatymų išlygos taikyti negalima. Nepaisant to, kad šis 30-metis lig šiol nebuvo teistas ir pastaruosius penkerius metus nebaustas dėl jokio Kelių eismo taisyklių pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Atsakymas

Kažkas kažką žinojo apie ta šeimą. Kodėl tylėjo? Kodėl dabar klausia, kur vaikų teisės buvo? Mergaitės labai gaila. Bet labai skaudu ir dėl aplinkinių aplaidumo

Žinau tą veikėją. Vagis. Melagis. Žudikas.

Krištolas. Avarijų oficialių gal ir išvengė 5 metus. Tik visos kiek turėjo mašinos be sveiko šono ar kampo. Gyvena pas tėvus. Bomžynas ten konkretus. Kaip vaikų teisės anksčiau neatėmė tos mergaitės!!???!!! Užuojauta mylėjusiems tą mergaitę žmonėms. Mėta ilsėkis ramybėje.

AUŠRA

Šiurpu skaityti pagrindinio miesto dienraščio tokio beraščio žurnalisto naujienas... TIESIOG GĖDA.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS