Šiurpus radinys Panemunės šile: ieškant dingusio vyro teko nupjauti grotas | KaunoDiena.lt

ŠIURPUS RADINYS PANEMUNĖS ŠILE: IEŠKANT DINGUSIO VYRO TEKO NUPJAUTI GROTAS

  • 2

Ketvirtadienį, po pietų, pirminiais duomenimis, negyvenamame pastate šalia K. Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės Panemunės skyriaus aptikti žmogaus palaikai.

Neaišku, kaip velionis ten pateko, nes policijos pareigūnus į šį pastatą įleido ugniagesiai gelbėtojai, diskiniu pjūklu nupjovę grotas.

Policija paprašė tokios ugniagesių gelbėtojų pagalbos 13.13 val. Į nurodytą vietą Raudonojo Kryžiaus gatvėje nedelsiant išsiųsta Šančiuose įsikūrusios Kauno ugniagesių gelbėtojų komandos autocisterna.

Pasak Kauno policijos atstovės, velionis pustrečio mėnesio buvo ieškomas kaip dingęs be žinios. Gavus duomenų, kad šis 75-erių metų asmuo gali būti šiame pastate, ketvirtadienį informacija patikrinta.

Portalo žurnalistams K. Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės Panemunės skyriaus vadovė teigė, kad nieko nematė ir nieko apie šią specialiųjų tarnybų operaciją nežino, nes jų skyrius įsikūręs miške. O pastatas, kuriame, portalo žiniomis, visa tai vyko, jų skyriui nepriklauso.

Po tokios įvykių sekos pradėtas ikiteisminis tyrimas vyro mirties priežasčiai nustatyti. Portalo žiniomis, jam vadovaus prokuroras iš Kauno apygardos prokuratūros skyriaus, kuris specializuojasi ir nužudymų tyrime.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Tadas Blinda

žurnalistai,o jūs nieko nesumaišėt?Nes K.Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninė randasi visai ne Raudonojo Kryžiaus,o Kruonio gatvėje,Kaune...

Anonimas

darė gramą.Kiti išėjo, o vienas liko?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS