Skaudi nelaimė Italijos kalnuose – žuvo žurnalistė I. Skliutaitė | KaunoDiena.lt

SKAUDI NELAIMĖ ITALIJOS KALNUOSE – ŽUVO ŽURNALISTĖ I. SKLIUTAITĖ

  • 13

Italijoje žuvo Lietuvos pilietė, BNS penktadienį patvirtino Užsienio reikalų ministerija.

Šią informaciją mūsų Lietuvos ambasada gavo iš Italijos policijos. Daugiau informacijos apie įvykio aplinkybes ministerija neteikia dėl asmens duomenų apsaugos.

Portalas „Lrytas“ skelbia, jog kalnuose žuvo ilgametė „Lietuvos ryto“ žurnalistė Iveta Skliutaitė. Jai buvo 50 metų.

I.Skliutaitė ketvirtadienio popietę Resegonės kalno šlaite nukrito nuo skardžio maždaug iš 70 metrų aukščio. Spėjama, kad nelaimė galėjo nutikti dėl lietaus ir slidžių akmenų. Moteris žuvo leisdamasi 1-uoju taku, kuris jungia keltuvo aikštelę ir Resegonės kalno viršūnę.

Gelbėtojai dėl blogo oro kalnuose negalėjo pasinaudoti sraigtasparniu, nelaimės vietą pasiekė pėsčiomis, bet medikai jau nieko negalėjo padėti. Konstatuotas mirties faktas, kūnas buvo paguldytas ant neštuvų, bet iškelti jį iš karto buvo pernelyg pavojinga, nes kalnus jau gaubė naktis. Todėl ši operacija atidėta penktadienio rytui.

Žinią apie I.Skliutaitės žūtį portalui lrytas.lt patvirtino jos brolis. Jis teigė kol kas pats dar neturintis išsamios informacijos apie nelaimės aplinkybes. Apie sesers netektį jam pranešė draugai, su kuriais Italijoje atostogavo žurnalistė. Šiuo metu I.Skliutaitės artimieji laukia daugiau informacijos iš Italijos pareigūnų. Sprendžiama, kaip į Lietuvą pargabenti žuvusiosios kūną.

GALERIJA

  • Skaudi nelaimė Italijos kalnuose – žuvo žurnalistė I. Skliutaitė
  • Skaudi nelaimė Italijos kalnuose – žuvo žurnalistė I. Skliutaitė
T. Biliūno nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Kalnus \\\\...////

"myli" tik nestabilios psichikos žmonės,savižudžiai.Juos ir laidoti už kapinių tvoros.

Lina

Mieli rašytojai juk jūs net tos moters nepažinote ,bet rašot pievas ,ką jus nežinot kad apie mirusius arba gerai ,arba nieko

Užuojauta artimiesiems

Žurnalistės artimiesiems užuojauta. Stiprybės! piktų komentarų rašeivos, nebijote, kad jūsų žodžiai atsisuks prieš jus ar jūsų artimuosius?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS