Slaptą sostinės kriminalistų operaciją Kaune vainikavo trileris | KaunoDiena.lt

SLAPTĄ SOSTINĖS KRIMINALISTŲ OPERACIJĄ KAUNE VAINIKAVO TRILERIS

  • 9

Šiandien ryte viename renovuojamame Savanorių prospekto daugiabutyje įvyko neįprastas trileris. Lietuvos kriminalinės policijos biuro (LKPB) pareigūnai, atvykę sulaikyti jame gyvenančio įtariamojo viename savo ikiteisminiame tyrime, tik tokiomis aplinkybėmis sužinojo, kad pastarasis turi kaskadininko sugebėjimų. Bėglys sulaikytas ant dvylikaaukščio stogo.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo LKPB vadovas Rolandas Kiškis pas minėtą įtariamąjį jie išsirengė dviem ekipažais – dėl viso pikto, paprašyta, kad biuro operatyvininkus į Kauną palydėtų Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mobiliosios kuopos pareigūnai, kurių paskirtis – panašios operacijos, dėl ko jie yra aprūpinti specialia ginkluote, dėl kurios dažnai yra painiojami su Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnais.

Atvykus pas įtariamąjį, šis per savo buto penktajame aukšte balkoną – pasinaudodamas daugiaaukštį juosiančiais pastoliais, pabėgo. 

Tai konstatavus, teko kviesti pagalbon ir Kauno policiją – kad šios pareigūnai padėtų apsupti namą, baiminantis, kad geriau teritoriją žinantis bėglys nebandytų iš jos slapčia pasišalinti.

Apie aštuntą valandą ryto pro įvykio vietą važiavę portalo skaitytojai užfiksavo prie šio daugiabučio mažiausiai šešis policijos automobilius.

Dvylikaaukščio gyventojai portalui pasakojo dar prieš aštuonias sulaukę skambučių į savo butų duris. Už jų stovėjo uniformuoti pareigūnai. Duris atidariusių daugiabučio gyventojų uniformuoti svečiai klausė, ar pas juos niekas neįlipo per balkoną ar langą. Pareigūnai teigė ieškantys nusikaltėlio. Tačiau, išgirdę atsakymą, kad nieko svetimo bute nėra, mandagiai perklausė, ar gali užeiti į vidų ir tuo įsitikinti.

Anot LKPB vadovo, bėglys buvo sulaikytas ant dvylikaaukščio stogo. Jį ten pastebėjus, ant stogo – bet jau ne pastoliais teko lipti ir pareigūnams. Tačiau, ir ten bėglys nepasidavė be kovos, dėl ko prieš jį buvo panaudotas elektrošokas.

„Visuomenė gali būti rami – įtariamasis sulaikytas“, – akcentavo R.Kiškis, nenorėjęs patikslinti su kokiu LKPB atliekamu ikiteisminiu tyrimu siejamas įtariamasis. Tačiau, neslėpė, kad jis – 1979 m. gimimo ir yra susijęs su organizuotu nusikalstamumu.

GALERIJA

  • Slaptą sostinės kriminalistų operaciją Kaune vainikavo trileris
  • Slaptą sostinės kriminalistų operaciją Kaune vainikavo trileris
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Eugenijus

Piemuo, norintis būti pasaulio bamba.

nuostaba

"Tai konstatavus, teko kviesti pagalbon ir Kauno policiją." Jeigu teisingai supratau, tai kviesti pagalbon teko net Kauno policiją?:) Po tokio straipsnio spaudoje prieškario Kauno policijos vadovas turėtų nusišauti...

visuomenė

Visuomenei tai dzin pagavot jūs jį, ar pats nušoko nuo stogo. Visuomenė rami bus tada kai teisinę sistemą sukarsit mieste ant šviestuvų. Šitas tai maža žuvytė dideliam vandenyne.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS