Specialiosios tarnybos: kauniečiai pirmąją Kalėdų dieną sutiko kultūringai | KaunoDiena.lt

SPECIALIOSIOS TARNYBOS: KAUNIEČIAI PIRMĄJĄ KALĖDŲ DIENĄ SUTIKO KULTŪRINGAI

  • 4

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kaip pirmoji Kalėdų diena praėjo specialiųjų tarnybų atstovams. Tiek policija, tiek Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai galėjo pasidžiaugti, kad rimtų iškvietimų nebuvo, žmonės nežuvo bei nebuvo smarkiai sužalotų.

Ugniagesių budėtojas portalui tikino, kad pirmąją Kalėdų dieną iškvietimų dėl didelių gaisrų ar avarijų, kuriose tektų vaduoti užstrigusius žmones, nebuvo. Teko tik ryte, apie 6 val. važiuoti į Uosio gatvę, kur užsidegė kepyklėlės patalpos. Čia liepsnos sudegino mansardą ir kepyklos patalpą. Ugniagesiams teko įvykio vietoje budėti iki maždaug pietų ir stebėti, ar neatsiranda naujų gaisro židinių. Laimei, niekas nenukentėjo.

Policijos pareigūnai taip pat turėjo darbo, tačiau džiaugėsi, kad kauniečiams Kalėdos netapo kruvinomis šventėmis.

„Iškvietimų buvo kiek daugiau nei įprastai, tačiau niekas nežuvo. Daugiausia pranešimų buvo dėl triukšmo, keli dėl muštynių ar neblaivių vairuotojų keliuose. Taip pat žmonės pranešė, kad pametė savo telefonus. Nors iškvietimų per Kalėdas buvo, tačiau tikrai galima sakyti, kad kauniečiai pirmąją šios šventės dieną sutiko kultūringai ir be didesnių incidentų“, – portalui sakė Kauno policijos budėtojas.

Primename, kad gruodžio 25 dieną, apie 20.20 val. policija gavo pranešimą, jog netoli Kauno geležinkelio stoties „Toyota“ automobilis atsitrenkė į stulpą. Kaip teigė policijos atstovas, atsitrenkęs į stulpą vairuotojas nesustojo – nuvažiavo Vytauto gatve. Policijos pareigūnams sustabdžius transporto priemonę, jos vairuotojui nustatytas 1,61 promilės girtumas.

Tai buvo vienas iš nedaugelio pirmosios Kalėdų dienos rimtesnių įvykių. Kitur žmonėms teko pūsti į alkotesterį, tačiau alkoholio kiekis buvo mažesnis, tad pavyko išvengti pačių skaudžiausių įvykių.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Panemunės barakų vargšai

Tai Meras mus taip išauklėjo :)

zelemuncikai

patylek jei neturi ka pasakyt

Jonas

Džiaugiuosi, mes augam. Šaunu!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS