Specialiųjų tarnybų apgultis Kulautuvoje: vietinio gyventojo paieškų finalas – šokiruojantis | KaunoDiena.lt

SPECIALIŲJŲ TARNYBŲ APGULTIS KULAUTUVOJE: VIETINIO GYVENTOJO PAIEŠKŲ FINALAS – ŠOKIRUOJANTIS

  • 22

Pirmadienio pavakarę Kulautuvos miestelyje šeimininkavo specialiųjų tarnybų pajėgos. Iš pradžių policija, pasak liudytojų, apie porą valandų čia kažko intensyviai ieškojo. Galiausiai išsikviesti pagalbon ugniagesiai gelbėtojai – kad nukeltų iš puspenkto metro aukščio žmogaus kūną.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje pranešama, kad pagalbos šauksmo iš Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo jie sulaukė 17.54 val. Minėtas aukštis pasiektas atsivežtomis glaustinėmis kopėčiomis. Nukabintas kūnas perduotas policijai.

Kauno policijos atstovės teigimu, šio 31-erių metų vyro, kuris jau rastas nebegyvas, paieška buvo paskelbta 15.50 val. Po to, kai į policiją kreipėsi jo artimieji, radę atsisveikinimo laišką. Iš pradžių jie dar ieškojo šio laiško autoriaus patys, bet po to kreipėsi pagalbos į policiją.

Pasak Kulautuvos seniūnijos darbuotojų, pirminiais duomenimis, velionis buvo atsikėlęs su sutuoktine į jų miestelyje įsikūrusią sodininkų bendriją „Kernavė“ maždaug prieš pusmetį. Ir jo kūnas buvo pastebėtas pušyje, esančioje šalia vieno iš pagrindinių Kulautuvos takų, kuriuo minėtos sodininkų bendrijos gyventojai vaikšto į miestelio centrą. Be to, šis takas mėgiamas tų, kurie nori vienatvės ir gamtos prieglobsčio.

Policijos atstovės žiniomis, velionį galiausiai aptiko kažkas iš jo artimųjų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gairės: Kulautuva, specialiosios tarnybos, negyvas vyras, rastas miręs, savižudybė, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

parmazonas

Oi nesidyvykit ir tuo pačiu nelieskit nelaimėlio bėdos skaudindami jo artimuosius.Brolį teko laidoti,o tuo metu nebuvo šiandienos frankų krukų.Miestely teko ieškot duobkasių.O čia be bonkos jie neapsieina...Tad vienas kad ėmė reikštis,stebėtis,durnintis ir t.t.Po poros savaičių jau jam duobę ta pati chebra kasė...Karma ar likimas,o gal ir Dievo pirštas?

JO

Nebereikės nė karo , išsižudys letuviai patys .

JJO

VYRAI neatlaiko "gero" gyvenimo Lietuvoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS