Sulaikyti trys jaunuoliai, užpuolę autobuso vairuotoją: ištraukė laukan ir sužalojo | KaunoDiena.lt

SULAIKYTI TRYS JAUNUOLIAI, UŽPUOLĘ AUTOBUSO VAIRUOTOJĄ: IŠTRAUKĖ LAUKAN IR SUŽALOJO

  • 16

Kauno policija praneša, kad praėjusią savaitę sulaikyti trys jauni vyrai, įtariami autobuso vairuotojo užpuolimu.

Šių metų kovo 1 d. vakarą, apie 19.15 val., Kauno r., Domeikavoje, trys jaunuoliai (g. 1991 m., 1999 m. ir 2000 m.), veikdami kartu, įžūliu elgesiu demonstravo nepagarbą aplinkiniams bei aplinkai ir taip sutrikdė visuomenės rimtį bei tvarką užpuldami autobuso vairuotoją (g. 1975 m.).

Autobuso vairuotojui įleidus į uždarytas autobuso duris beldžiančius tris jaunuolius, pastarieji pradėjo trikdyti viešąją tvarką.

Autobuso vairuotojui atsisakius jaunuolius vežti ir pareikalavus jų palikti viešąjį transportą, vienas iš asmenų ištempė autobuso vairuotoją į lauką. Trys asmenys grūmėsi su viešojo transporto vairuotoju sutrikdydami jo sveikatą.

Pasišalinę užpuolikai iškart po nusikaltimo nustatyti ir sulaikyti nebuvo. Tačiau pareigūnams tęsiant intensyvius paieškos veiksmus, peržiūrint ir autobuse įrengtas vaizdo stebėjimo kameras, pavyko nustatyti galimai nusikalstama veika įvykdžiusius asmenis.

Praėjusį penktadienį visi trys jauni vyrai (du Kauno r. ir Kaišiadorių r. gyventojas) buvo sulaikyti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už įvykdytą nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. 

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Lina

Lietuvoj išgamom laisve.Butu normali valstybe greitai ,,supakuotu į cype,,Kritikuoja kitas valstybes bet savo betvarkes nemato.

vilnius

Tarybiniais laikas valkatu tokiu buvo mažai nes visi turėjo ir privalėjo dirbti tėvynei išlaikyti šeimas ar mokytis nes mokslas buvo nemokamas Turbūt nieko baisesnio nera už kapitalizma Tai tautu kultūros naikinimas tai vagystes iš tautos paliekant tauta jeigu vogti nemoki alkana beteisi tik konteineris jam išsigelbėjimas Ir matom kiek žmoniu sudurninti nesupranta savo likimo dar jaučiasi laimyngi kad nereikia dirbti kad ta nuostabi valdžia žolyte leidžia rukyti valkiotis be darbo žaloti kitus ir būti nenubausti Tiesiog rojus o ne gyvenimas Bet tas rojus nuveda i susinaikinima

kauniete to manau

Gerai manai kaip ne paty suspardė tie europiniai aukštos scwabinės kultūros lansberginio auklėjimo debilai Tik i kalėjima gaidžius kad supūtu kam visuomenei reikalingi išmatos valkatos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS