Sumaištis greitkelyje: fiksuojamos avarijos, BMW degė kaip fakelas | KaunoDiena.lt

SUMAIŠTIS GREITKELYJE: FIKSUOJAMOS AVARIJOS, BMW DEGĖ KAIP FAKELAS

  • 12

Šeštadienį eismo nelaimės pasipylė ne tik Kaune, bet ir išvažiavus iš jo. Magistralėje A1 užsiliepsnojo BMW, kelių šimtų metrų atstumu fiksuotos net kelios spūstyje įvykusios avarijos.

Dėl autostradoje už Kauno šeštadienį degusio automobilio buvo nusidriekusios spūstys Klaipėdos link.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD), pranešimas apie degantį automobilį „BMW 530 GT“ gautas maždaug vienuoliktą ryto.

„Atvykus ugniagesiams, automobilis netrukus buvo užgesintas. Žmonės nenukentėjo“, – sakė Situacijų koordinavimo vyr. specialistas Konradas Liekis.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD), pranešimas apie degantį automobilį „BMW 530 GT“ gautas maždaug 11 val. ryto.

„Atvykus ugniagesiams, automobilis netrukus buvo užgesintas. Žmonės nenukentėjo“, – sakė Situacijų koordinavimo vyr. specialistas Konradas Liekis.

 

 

Dėl maždaug 30 km nuo Kauno degusio automobilio autostradoje pradėjo formuotis spūstys. Tuo metu kilo viena avarija.

„Negaliu pasakyti aplinkybių, ar visi pristodavo, ar kelkraštyje degė, bet dėl to degančio automobilio susidarė spūstys. Vienas automobilis nesilaikė distancijos ir įtrenkė į priekyje važiuojantį automobilį“, – BNS sakė Kauno policijos atstovas Mindaugas Burneikis.

„Liko tik viena eismo juosta pravažiuojama“, – pridūrė jis.

Anot pareigūno po to spūstyse įvyko dar vienas eismo įvykis, tačiau šiuo metu spūsčių jau turėtų nebūti.

Kaip anksčiau portalui kauno.diena.lt pranešė Kauno policijos atstovai, šiek tiek po 12 val. magistraliniame kelyje A1, Kauno rajono ribose, Naujasodžių kaime, susidūrė du lengvieji automobiliai – „Opel“ ir „Lancia“. Per avariją nukentėjo trys žmonės, visi jie pristatyti į gydymo įstaigą.

Panašiu metu už kelių šimtų metrų nuo pirmosios avarijos įvyko dar viena. Pasak Kauno policijos, jos metu susidūrė BMW ir „Citroen“ markių automobiliai. Laimei, per šią eismo nelaimę žmonės nenukentėjo, vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją.

„Šiuo metu dauguma darbų baigti, bet automobiliai jau turėtų būti patraukti ir pamažu spūstys turėtų baigtis. Mes nusiskundimų iš vairuotojų neturėjom“, – teigė M. Burneikis.

GALERIJA

  • Sumaištis greitkelyje: fiksuojamos avarijos, BMW degė kaip fakelas
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija, avarija LT, magistralė, degė automobilis, eismo spūstys
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

nevarykite ant lietuvių

nevarykite komentatoriai, kad niekas nestojo. Iki to momento, kai pradėjo iš kapoto veržtis liepsnos, visi kas tik rado vietos stojo ir bėgo su savo gesintuvais. tik kad dauguma turi vaikiško dydžio gesintuvus ir nieko jie ten nepadėjo. Degančios mašinos keleiviai spėjo iš mašinos daiktus išimti ir lakstė po kelią stabdė ir prašinėjo gsintuvų. Didžioji dauguma paaukojo tuos gesintuvus. Nematėte nebuvote, o varote pikčiurnos lyg patys lietuviai nebūtų

darius gintaras

Ka cia kalbat as pats ji gesinau kol baigesi gesintuvas ir daugelis gesino o bemvas geras buvo bet su tokio turio gesintuvu ta padaryt sunku

to buvo

Linkiu kad tavo kibiras uzsidegtu ir niekas nesustotu... juk tu neatpirksi...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS