Sumaištis Šilainiuose: paauglio „žaisliukas“ ne juokais išgąsdino kaimynus | KaunoDiena.lt

SUMAIŠTIS ŠILAINIUOSE: PAAUGLIO „ŽAISLIUKAS“ NE JUOKAIS IŠGĄSDINO KAIMYNUS

  • 4

Šeštadienį apie 19 val. telefonu 112 buvo pranešta, kad Baltų prospekte šaudoma. Šaulys – devyniaaukščio, esančio priešais mokyklą, – šeštojo aukšto balkone.

Išsigandę kaimynai prisiminė ir ankstesnius įvykius, susijusius su šiuo devyniaukščiu. Tarp jų – ir šio daugiabučio papėdėje stovėjusį vyriškį su kardu, kurį vėliau kažkokia moteris sugebėjo gražiuoju nusivesti į vieną iš šio namo butų.

Pranešusieji apie šaulį policijai baiminosi, kad po šiandieninės treniruotės, kaip paaiškėjo, – į šiukšlių konteinerius kitą kartą jo taikiniu gali tapti ir kaimynai.

Kauno policija, kuriai Bendrasis pagalbos centras peradresavo šį pranešimą, kito karto nelaukė. Juolab kad ties Šilainių daugiabučiais yra pasikėsinta ne į vieno Kauno nusikalstamo pasaulio atstovo gyvybę. Ne visos šios žmogžudystės ir atskleistos.

Anot Kauno policijos atstovės, jos kolegos, tirdami minėtą šeštadienio vakaro pranešimą, išsiaiškino, kad kaimynus išgąsdino penkiolikmetis, prisipažinęs, kad šaudė iš balkono žaisliniu ginklu. Jis perspėtas, kad taip elgtis negalima. Tuo ir apsiribota.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nepilnamečiui.

Įdomu ką ir kaip dėsi sutikęs mane?Juk tau gyvent norisi?

Nepilnamečiui

Kas kaltas, kad tu sušiktas marozas..

as irgi tuoj pradesiu

pleskint,nes neimanoma-balandziai baubia,o varnos kvarkia kaip nuprotejusios
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS