Taikos prospekte automobilis mirtinai sužalojo pėsčiąją | KaunoDiena.lt

TAIKOS PROSPEKTE AUTOMOBILIS MIRTINAI SUŽALOJO PĖSČIĄJĄ

  • 24

Penktadienio vakare ne vieną tragediją menančiose nereguliuojamose Taikos prospekto pėsčiųjų perėjose žuvo dar vienas žmogus. Šį kartą pavėžėjo vairuojama "Toyota" mirtinai traumavo po budėjimo Respublikinėje Kauno ligoninėje į namus grįžtančią gydytoją.

Nelaimė įvyko apie 18.50 val. prie pat medikės namų netoli "Norfos".

Pasak tragedijos liudininkų, ją partrenkusio automobilio greitis buvo didelis. Pirminiais duomenimis, artėdamas prie pėsčiųjų perėjos, jo vairuotojas net nestabdė.

Sunkias traumas patyrusi Respublikinės Kauno ligoninės Kardiologijos skyriuje dirbusi 52-ejų J.S. kolegų iš Greitosios medicinos pagalbos stoties dar intensyviai gaivinta. Ir tai buvo pasisekę padaryti, tačiau įkėlus nelaimėlę į greitosios automobilį, ją ištiko dar viena klinikinė mirtis.

Anot policijos budėtojų, nustatyta, kad automobilį "Toyota" vairavęs 44-erių metų taksistas S.I. buvo blaivus. Į kitus klausimus - koks buvo jo vairuojamo automobilio greitis, pėsčioji partrenkta tik įžengus į perėją ar jau bebaigianti ją pereiti bei pan., atsakys pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gairės: avarija Kaune, Taikos prospektas, žuvo pėsčioji, avarija LT, automobilis Toyota
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Tiesa

Gerb.komentatore RUONE Kas Jus DIEVAS? KAD TURIT TEISE PRAKEIKTI? KAS PRAKEIKIA KITA , PATS BUS PRAKEIKTAS ???? Taip kad saugokit save ???!!!

Ingrida Drazbiene

As buvau Editos klasioke, as pritrenkta! Užuojauta tevams , visiems artimiesiams ir draugams didele nuoširdi užuojauta ! Stiprybes!

Kaunas

Pažinojau šią daktarę, ji labai daug dirbo, buvo pervargus nuo darbo, dėl to buvo neatidi....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS