Tarptautinei gaujai vadovavo iš neįgaliojo vežimėlio (išskirtinė medžiaga) | KaunoDiena.lt

TARPTAUTINEI GAUJAI VADOVAVO IŠ NEĮGALIOJO VEŽIMĖLIO (IŠSKIRTINĖ MEDŽIAGA)

Dienraščio „Kauno diena“ rašinys

Šią savaitę daugelį privertė aikčioti nuskambėjusi tarptautinė teisėsaugos operacija "Ledlaužis": per 40 kratų net keliose Europos valstybėse, sulaikyti 22 asmenys, iš kurių penki – Lietuvoje.

Konfiskuota 8 mln. eurų grynųjų pinigų, aukso luitų, brangenybių. Šią operaciją koordinavo Europolas ir Eurojustas, o joje dalyvavo beveik 500 pareigūnų. Europolo vertinimu, tai stambiausia pastarojo meto tokio pobūdžio operacija visoje Europoje.

 

Suduotas smūgis tarptautiniam organizuotam nusikalstamumui: išaiškintas ginkluotas susivienijimas

P. Peleckio / Fotobanko nuotr.

Nors iki šiol teisėsauga neatskleidžia triukšmingos operacijos metu sulaikytos grupuotės lyderio ir eilinių dalyvių pavardžių, tačiau, gerai informuotų šio žurnalistinio tyrimo autoriaus šaltinių žiniomis, Ispanijoje sulaikytas asmuo – spalvingos kriminalinės praeities Sergejus Bėglikas.

Sergejus Bėglikas/odnoklassniki.ru nuotr.

48 metų buvęs Klaipėdos kriminalinio pasaulio autoritetas S.Bėglikas praeityje pateko į automobilio avariją, todėl pastaraisiais metais yra priverstas sėdėti neįgaliojo vežimėlyje. Tačiau tai jam nė trupučio netrukdė ne tik verstis kriminaline veikla, bet ir vadovauti tarptautinei narkotikų kontrabanda besivertusiai gaujai. Maža to, jis aktyviai dalyvaudavo tarptautiniuose neįgaliųjų kūno rengybos čempionatuose. Pagrindinės gaujos narių sueigos vykdavo Ispanijoje, kurioje S.Bėglikas gyvena jau bemaž penkiolika metų.

Ne vienus metus gaujos nariai iš skirtingų šalių užsiėmė šiais laikais didžiausias pajamas nusikaltėliams garantuojančia kokaino ir hašišo kontrabanda. Iš šio tamsaus verslo jie uždirbo pasakiškus pinigus, kuriuos sėkmingai išplovė, – manoma, kad per šių veikėjų rankas perėjo bemaž pusė milijardo eurų.

Kaip skelbta, S.Bėglikas buvo sulaikytas Ispanijoje, Andalūzijos regione esančiame Huelvos mieste. Į prabanga tviskančius lietuvio namus įsiveržusi Ispanijos nacionalinė gvardija išplatino ir sulaikyto asmens milžiniškos tvirtovės vidų ir šios garaže stovinčius iš tolo akį traukiančių automobilių – prabangių "Mercedes-Benz" C klasės kabrioleto bei visureigio "Range Rover" nuotraukas ir vaizdo įrašus.

 

 

Paleistas už užstatą?

Kaip jau skelbta, atlikus kelias dešimtis kratų, iš įtariamųjų nusikaltėlių buvo konfiskuota nemažai prabangių automobilių, juvelyrikos dirbinių, aukso luitų ir deimantų. Dalis pas grupuotės narius aptiktų kvaišalų buvo užkasta žemėje.

Visose šalyse kratos ir sulaikymai vyko tuo pat metu – gegužės 15–16 d. Lietuvos, Lenkijos, Ispanijos ir Didžiosios Britanijos pareigūnai kratė ne tik gangsterių namus, bet ir darbovietes.

 

 

Bet jau praėjus kelioms dienoms įvyko kai kas nenumatyta. Pirmiausia, pagrindinį suimtąjį S.Bėgliką teko paleisti – už jį buvo sumokėtas 15 tūkst. eurų užstatas. Negana to, ėmė plačiai sklisti kalbos, kad taip netikėtai įvykiai ėmė klostytis, nes S.Bėglikas galbūt sutiko bendradarbiauti su ispanų teisėsaugininkais ir nutarė atskleisti visas tarptautinės narkotikų kontrabandos schemas. Natūralu, kad netikėtai susigrąžinęs laisvę S.Bėglikas bandys prisidengti neįgaliojo statusu, kadangi jis išties yra paralyžiuotas nuo 1997 m. sausio 26-osios, kai jo vairuojamas "Audi 80" apsivertė Liepojos plente. Tą naktį per avariją S.Bėglikui buvo sulaužytas stuburas.

Šaltinių teigimu, neabejojama, kad vyras nutarė atsiverti tiktai dėl to, kad siekia išsaugoti savo įspūdingus iš narkotikų prekybos ir kontrabandos įgytus turtus.

Ispanijoje S.Bėglikas artimųjų vardais buvo įgijęs net dvi įspūdingai atrodančias vilas. Pastaruoju metu jis siekė legalizuoti iš narkotikų prekybos uždirbtus pinigus, todėl buvo sumanęs pradėti milžiniškas gyvenamųjų namų kvartalo statybas Malagos provincijoje Marbeljoje. Šį kurortą dar nuo 1990-ųjų yra pamėgę ne tik turtuoliai ir kino bei muzikos garsenybės iš viso pasaulio, bet ir Rusijos, Sakartvelo, Armėnijos. Čia pastaraisiais metais vis dažniau reziduoja ir kriminaliniai veikėjai iš Lietuvos. Kalbama, kad būdami tenai kvaišalų kontrabanda netrukdomai verčiasi ir buvę praeityje plačiai nuskambėjusių Kauno grupuočių nariai ar šiaip pavieniai asmenys su tamsiu praeities šleifu.

Manoma, kad artimiausiu metu S.Bėgliką saulėtoje Ispanijoje turėtų aplankyti ir patyrusių kriminalistų desantas iš Lietuvos, nes jam žadama pateikti nemažai klausimų dėl 2015-ųjų lapkritį Kaune, Šilainiuose, nužudyto jaunosios kartos gangsterių lyderio Deimanto Bugavičiaus mirties užsakymo aplinkybių.

Kauno nusikaltėlių sluoksniuose neoficialiai kalbama, kad D.Bugavičius nuo samdomų žudikų kulkų krito, nes nepaisė autoritetų ir buvo įsivėlęs į rimtus konfliktus dėl kokaino krovinių pagrobimo.

Kariavo su S.Gaidjurgiu

Buvę Klaipėdos kriminalistai, kadaise atidžiai stebėję uostamiesčio gaujas ir jiems priskiriamus vyrus, šiomis dienomis prisiminė, kad S.Bėglikas dažnai buvo vadinamas vienos iš keturiolikos tuomet uostamiestyje gyvavusių grupuočių Bėglikinių vadeiva. Jo vadovaujama grupuotė kontroliavo automobilių aikšteles prie "Autoserviso" turgavietės, dar keletą teritorijų. Kalbama, kad pinigai sukosi iš S.Bėglikui ir jo aplinkos žmonėms itin pelningų komercinių sutarčių.

Anot Klaipėdos policijos veteranų, S.Bėglikas augo padorių tėvų šeimoje. Jis buvo charakterizuojamas kaip vienas intelektualiausių ir sumaniausių pajūrio regiono nusikaltėlių. S.Bėgliko tėvai niekada neturėjo reikalų su teisėsauga. Jaunystėje vyras priklausė iš taekvondo kovotojų susiformavusiai Klaipėdos kriminalinei grupuotei, kurios lyderis kadaise buvo aukštas KGB karininkas, tačiau vėliau per banditų tarpusavio karus buvo nužudytas.

Dar 1993 m. S.Bėglikas sumanė tapti pagrindiniu Klaipėdos bosu, todėl netrukus smarkiai susipyko su visų laikų garsiausiu uostamiesčio mafijos veikėju Sigitu Gaidjurgiu, vėliau įkalintu iki gyvos galvos.

Ilgus metus Klaipėdos banditus prižiūrėję buvę kriminalistai prisimena, kad kurį laiką S.Bėglikas gyveno prestižinėje Klaipėdos nuosavų namų kvartalų gyvenvietėje. Čia 1990-­aisiais vienas paskui kitą namus ėmė statytis turtingiausi pajūrio verslininkai ir iš kontrabandos bei nelegalaus verslo prakutę senosios kartos gangsteriai. Tais laikais S.Bėglikas buvo patogiai įsikūręs prabangiame name, kuris buvo įregistruotas sesers vardu. Kurioziška tai, kad visai netoli, beveik kaimynystėje, buvo apsigyvenęs ir jo buvęs ilgametis priešas S.Gaidjurgis.

"Mūsų žiniomis, S.Gaidjurgio namą saugančios stebėjimo kameros būdavo specialiai nusuktos į S.Bėgliko namą", – prisiminė vienas buvęs aukštas Klaipėdos policijos komisaras.

1993-iųjų liepos 31-ąją į S.Bėgliką buvo pasikėsinta – du kartus šauta, lengvai sužeista koja. Tada jo vairuojamą VAZ 2108 tarp I ir II Melnragių pasivijo automobilis, iš jo iššokę du jauni vyrai pradėjo šaudyti. Manoma, kad tai buvo tą dieną vienoje Klaipėdos kavinėje vykusio aršaus konflikto tarp jo ir S.Gaidjurgio padarinys.

Tais laikais jis nenuolaidžiavo ir aktyviai priešinosi kovodamas su S.Gaidjurgiu ir jo vyrais. Kartu jis stengėsi neturėti jokių reikalų su teisėsaugininkais, tad atsisakė atskleisti tikrąsias šio įvykio aplinkybes.

Praeitis – spalvinga

Uostamiesčio policijos veteranai pasakojo, kad S.Bėgliką pagal prevencinio sulaikymo įstatymą buvo sulaikę kelis kartus. Pirmąsyk – 1993 m., antrąkart – 1994 m. lapkritį, o paskui ir 1995-ųjų birželį, tačiau kaskart, pasibaigus terminui, jis buvo paleidžiamas.

1994 m. pavasarį S.Bėglikas įsivėlė į plačiai nuskambėjusį konfliktą Raudonojo Kryžiaus ligoninėje. Tada jis, atėjęs aplankyti peiliu sužaloto draugo, įsivėlė į ginčą ir sumušė gydytoją. S.Bėglikas buvo sulaikytas po pusmečio, tačiau tyrimas nutrauktas, nes manoma, kad sumuštam gydytojui buvo sumokėta apvali kompensacija.

1995 m. S.Bėglikas buvo teisiamas už tai, kad per vieną "Aro" kovotojų operaciją tuomečiam "Aro" Klaipėdos vadovui Vaclovui Lekevičiui pagrasino jį nužudysiąs. Bet tąkart S.Bėglikas buvo išteisintas.

Maždaug 1996–1999 m. dėl S.Gaidjurgio ir S.Bėgliko tarpusavio karų Klaipėdoje buvo nužudyta nemažai jaunų vyrų iš abiejų grupuočių.

"Po Gvozdo (Raimondo Bertušaičio) nužudymo 1997 m. S.Gaidjurgis pradėjo kalbėti, kad reikėtų nuvažiuoti į Gvozdo laidotuves, kur turi atvažiuoti keli jo priešai, tarp jų ir Sergejus Bėglikas, kiti jų pažįstami. Juos reikėtų ten visus iššaudyti. S.Gaidjurgis liepė nustatyti, kur bus laidojamas Gvozdas", – taip kadaise pasakojo Gaidjurginių byloje liudijęs buvęs S.Gaidjurgio bendražygis Artūras Damkus.

Prieš 20 metų S.Bėglikas buvo kaltinamas organizavęs S.Gaidjurgio nužudymą. Tuomet sklandė versija, kad S.Bėglikas galėjo tarpininkauti ir garantuoti apsaugą Olandijos ir Rusijos verslininkų sandėryje dėl deimantų pirkimo. Tuomet jų vertė siekė apie 300 tūkst. JAV dolerių. Tačiau sandorio pabaigoje pirkėjai ir pardavėjai buvo užpulti, o deimantai ir pinigai pagrobti. Todėl galiausiai atsakomybė dėl beveik pusės milijono dolerių dingimo teko apsaugą garantavusiam S.Bėglikui. Tada jis tam tikrų žmonių sluoksniuose įvardijo didžiulio nuostolio kaltininką ir neketino jam atleisti. Atrodo, kad dėl šio nuostolio S.Bėglikas pagrindiniu kaltininku įvardijo S.Gaidjurgį. Kadangi S.Gaidjurgis jautė netgi savotišką baimę dėl šio konflikto, tad kuriam laikui nutarė palikti Klaipėdą ir apsigyveno Palangoje.

Emigravo į Ispaniją

2002 m. vasario 13 d. S.Bėgliko name Molėtų gatvėje buvo atlikta krata, kurios metu aptiktas šaunamasis ginklas su šoviniais. Tąkart orderis kratai išduotas tiriant vilkiko apiplėšimo bylą, tikintis rasti vogtų kosmetikos, skutimosi priemonių. Šių daiktų pareigūnai čia nerado, bet jų laukė staigmena: tarp židiniui laikomų malkų jie aptiko 16 šovinių ir duslintuvą, o vonioje, skalbinių dėžėje, – pistoletą "Makarov", užtaisytą aštuoniais šoviniais.

S.Bėglikas, kuriam tada buvo skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, neprisipažino, kad namuose laikė šaunamąjį ginklą. Teisme liudijęs pareigūnas sakė, kad pistoletas vonioje rastas po to, kai kratos metu ten, neva šaukiamas gamtos, užsuko S.Bėglikas. Prieš tai ginklo ten nebuvę. Pats teisiamasis tvirtino neturįs jokio supratimo, iš kur jo namuose atsirado tie ginklai.

"Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio, – tuometes aplinkybes prisiminė buvęs ilgametis Klaipėdos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos viršininkas Vladimiras Plotkinas. – Mes nusprendėme, kad, nepaisant to, jog S.Bėglikas yra priverstas sėdėti  neįgaliojo vežimėlyje, turi būti sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Dabar tiksliai neprisimenu, nes praėjo nemažai metų, bet mes jį sulaikėme mažiausiai trims paroms, o daugiausia – iki dešimties. Aišku, tada, mes, dėl tokių savo veiksmų sulaukėme daugybės prakeiksmų ne tik iš S.Bėgliko artimųjų, bet ir jo advokatų. Galiausiai jam buvo skirtas namų areštas. Jis buvo nuteistas dėl neteisėto ginklo laikymo, o netrukus iš Klaipėdos išvažiavo į Ispaniją."

Sutapimas ar ne, bet S.Bėglikas gimtąją Klaipėdą nutarė iškeisti į Ispaniją po plačiai nuskambėjusios S.Gaidjurgio sulaikymo operacijos 2002 m. rugsėjo 19 d., kai garsusis klaipėdietis buvo iškviestas į apklausą Policijos departamente. Pastaroji aplinkybė ir tapo pretekstu jį sulaikyti. Būtent šis areštas užbaigė S.Gaidjurgio ir jo vadovaujamos budelių armijos žiaurios istorijos epochą.

Kad S.Bėgliko epocha Klaipėdoje baigėsi, tapo aišku 2003 m. spalį, kai buvo apvogtas jo prabangus namas. Vagystės metu nei S.Bėgliko, nei jo žmonos name nebuvo – pora tuomet viešėjo užsienyje.

"Sklandė pačios įvairiausios istorijos apie S.Bėgliko veiklos pradžią Ispanijoje. Buvo pasirodžiusi operatyvinė informacija, kad jis kartu su keliais buvusiais klaipėdiečiais būdamas tenai labai sėkmingai organizuodavo nusikaltimus Lietuvoje. Jie buvo susiję su prekes gabenančių vilkikų vagystėmis, ginkluotais apiplėšimais ir narkotikų kontrabanda. Tarkime, atsirasdavo idėja padaryti tam tikrą nusikaltimą, iš Ispanijos į Lietuvą atskrisdavo du trys žmonės, kurie įvykdydavo žaibišką nusikaltimą ir jau po keleto valandų sėdėdavo lėktuve, skrendančiame atgal į Ispaniją", – prisiminė vienas buvęs uostamiesčio operatyvininkas.

Kartą S.Bėglikas, neoficialiai bendraudamas su Klaipėdos kriminalistais, yra prasitaręs: "Visuomet būna baisus tiktai pirmas suduodamas smūgis, o jeigu tai išgyveni – tada jau pasidaro niekas nebebaisu ir eini tiktai pirmyn."

Organizavo garsų nužudymą?

S.Bėglikas, nepaisant, kad yra prikaustytas prie neįgaliojo vežimėlio, visada aktyviai sportavo, nes stengėsi bet kokia kaina išlaikyti puikią fizinę savijautą. Ne kartą yra dalyvavęs tarptautiniuose neįgaliųjų kūno rengybos čempionatuose. Nepaisant sveikatos problemų, vyras po Ispanija važinėjo naujais ir greitais automobiliais, kurie ne visai pritaikyti neįgaliems asmenims.

Šią savaitę paskelbta, kad garsios, tarptautiniu mastu veikusios grupuotės nariai yra prisidėję prie D.Bugavičiaus nužudymo organizavimo. Tiesa, konkretūs užsakovai neįvardijami.

Nors žiniasklaidoje retsykiais skelbta, kad D.Bugavičius – buvęs Agurkinių lyderio Sauliaus Velečkos, pravarde Agurko, apsaugininkas, tačiau tai klaidinga informacija. Kalėdamas Pravieniškėse D.Bugavičius buvo aštrus ir kartu gerbiamas. Kai kada jis, nepaisydamas nerašytų taisyklių, bandė bet kokia kaina išsikovoti bosų boso titulą. Tačiau netrukus jis sugrįžo į laisvę ir ėmė siekti valdžios Kauno kriminaliniame pasaulyje. Jis ėmė šlietis prie Agurkinių gaujos lyderių ir buvo su jais neblogai suartėjęs, o šiems patekus už grotų stengėsi, kaip įmanoma, padėti finansiškai ne tik grupuotės vyrams, bet ir jų moterims.

Deimantas Bugavičius (antras iš dešinės)/Redakcijos nuotr.

D.Bugavičius itin susibičiuliavo su S.Velečka. Manoma, kad būdamas laisvėje netgi bandė pratęsti Agurkinių gaujos veiklą. Būtent D.Bugavičius buvo liudytoju per Agurko ir Marinos Bui vestuves Lukiškių kalėjime, 2015-ųjų vasarą.

Neoficialiai kalbama, kad vyras bandė žaibiškai praturtėti, tad vėlėsi į aštrius konfliktus, sandorius ir peripetijas dėl narkotikų kontrabandos. Tuo metu buvo pagrobti keli itin brangūs kokaino kroviniai, kuriuos neva bandė perimti D.Bugavičius su keliais vyrais. D.Bugavičius taip ir nespėjo užgyventi išsvajotų didelių turtų – jaunas vyras gyveno nuomojamame kotedžo tipo bute Kaune, Šilainiuose, o važinėjo ne pačiu naujausiu "Mercedes-Benz" automobiliu. Beje, šia transporto priemone anksčiau naudojosi su teisėsauga bendradarbiauti nusprendęs, o vėliau pabėgęs ir vis dar tebeieškomas Agurkinių veikėjas Algimantas Ringaila, pravarde Čikis.

Kalbėta, kad galbūt dėl to D.Bugavičius ėmė nesutarti su tarptautiniu mastu veikiančiais lietuviais, kurių kompanijoje buvo S.Bėglikas ir šiuo metu vis dar besislapstantis kaunietis Renaldas Kanys. Pastarasis kadaise priklausė Kauno garsenybės – Henriko Daktaro smogikams ir figūravo kaip vienas asmenų, kurie 2005 m. gegužę Vilijampolėje daugiabučio kieme apšaudė buvusį H.Daktaro bičiulį Gintarą Kučį, pravarde Kapucinas. Tačiau galiausiai po šio incidento R.Kanys buvo išteisintas ir netrukus nutarė palikti Lietuvą.

Kalbama, kad jis panašiu metu įsitvirtino vienoje egzotiškų užsienio šalių, kurioje itin klesti kokaino gamyba ir prekyba. Būtent vienoje tokių šalių ir gimė planas atsikratyti D.Bugavičiumi, kuris kai kada ne visai paisė nerašytų gangsterių taisyklių ir buvo nužudytas per šią tarpusavio kovą dėl įtakos ir milžiniškų kokaino krovinių dingimo. Šiomis dienomis jau oficialiai paskelbta jo paieška, išduotas Europos arešto orderis. Policija skelbia, kad išskirtinis įtariamojo bruožas – tatuiruotė per visą dešinę ranką.

Manoma, kad būtent R.Kanys ir S.Bėglikas galbūt sukurpė planą nužudyti D.Bugavičių.

Renaldas Kanys/Policijos nuotr.

2015-ųjų lapkritį į Kauną atvyko du samdomi žudikai iš Estijos, kurie šaltakraujiškai priėjo prie Šėtos gatvėje sustojusio automobilio, kuriame sėdėjo D.Bugavičius ir tuometinė jo širdies draugė – buvusi popmuzikos garsenybė Vita Jakutienė. Po šio įvykio moteris pagimdė D.Bugavičiaus kūdikį. Kas konkrečiai liepė žudyti D.Bugavičių, vis dar oficialiai neskelbiama. Bet yra rimtų žinių, kad dar šiais metais prieš teismą turėtų stoti D. Bugavičiaus žudikų tandemas iš Estijos. Nors abu kruvino nusikaltimo padarymu Kaune, Šilainiuose, kaltinami vyrai kategoriškai neigia savo kaltę, tačiau byla artimiausiu metu turėtų būti perduota teismui.

Konfliktas su H.Daktaru

2003–2005 m. Kauno kriminaliniame pasaulyje R.Kanys veikė kartu su kitu kauniečiu Dariumi Mačiansku, kuris buvo siejamas su nužudytu Daškinių lyderiu Remigijumi Daškevičiumi ir šiuo metu Pravieniškėse kalinamu Henriku Daktaru.

2005-ųjų gegužę R.Kanys su D.Mačiansku buvo įtariami peršovę ir užpuolę buvusį H.Daktaro bičiulį G.Kučį, pravarde Kapucinas. Nors R.Kanys buvo išteisintas, tačiau D.Mačianskas Lietuvos apeliaciniame teisme buvo nuteistas pusšeštų metų nelaisvės bausme.

Nusprendęs bendradarbiauti su pareigūnais G.Kučys tvirtino, kad šis konfliktas įsiplieskė dėl to, kad neva H.Daktaras reikalavo parduoti Kaune, Lazūnų gatvėje, esantį nuosavą namą, o gautus pinigus atiduoti jam. Tačiau teismui taip ir nepavyko įrodyti, kad šio apšaudymo organizatoriumi galėjo būti H.Daktaras.

Sugrįžęs jis ėmėsi narkotikų kontrabandos ir netrukus, sprukdamas nuo policijos, Lietuvoje paliko milžinišką amfetamino krovinį.

Netrukus jo pėdsakai aptikti Ispanijoje, kai 2016-ųjų rugsėjį D.Mačianskas su kitais nusikaltėliais buvo sulaikytas dėl narkotikų ir ginklų kontrabandos. Šios gaujos nariai nevaržomai gabeno ginklus į Ispanijos Karalystę. Tiesa, dalis ginklų vis dėlto buvo realizuota Lietuvoje.

Šiuo metu D.Mačianskas bausmę atlieka Ispanijoje ir nereiškia pretenzijų, kad būtų parvežtas kalėti į Lietuvą.

Apie D.Bugavičių ir jo nužudymo faktus nemažai rašoma ir Dailiaus Dargio knygoje "Kriminalinė Agurkinių odisėja", kuri sėkmingai perkama netgi praėjus daugiau nei metams nuo knygos pasirodymo dienos.

Knygą vis dar galite surasti pagrindiniuose šalies knygynuose ir internete: www.dailiausknygos.lt

GALERIJA

  • Kompanija: D.Bugavičius palaikė draugiškus ryšius su bušido garsenybe R.Morkevičiumi bei pagrindiniais Agurkinių gaujos veikėjais – tarp jų ir S.Velečka <span style=color:red;>(kairėje tupi)</span>.
  • Kartu: prieš mirtį D.Bugavičius <span style=color:red;>(antras iš dešinės)</span> palaikė artimus ryšius su Kauno Agurkiniais.
  • Sergejus Bėglikas
  • Versija: Kauno nusikaltėlių sluoksniuose neoficialiai kalbama, kad D.Bugavičius nuo samdomų žudikų kulkų krito, nes nepaisė autoritetų ir buvo įsivėlęs į rimtus konfliktus dėl kokaino krovinių pagrobimo.
Rašyti komentarą
Komentarai (41)

Irina

" Сколько веревочке не виться, а конца не миновать"))))))))))))))))))))))

KANIS SU CIKIU.

Givena sau jahtoi .

Vardas

JIS ŽYDAS O NE LIETUVIS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS