Tebeieškoma nuo tilto galimai nukritusi mergina – darbus apsunkina ledonešis | KaunoDiena.lt

TEBEIEŠKOMA NUO TILTO GALIMAI NUKRITUSI MERGINA – DARBUS APSUNKINA LEDONEŠIS

  • 7

Tebeieškoma penktadienio naktį galimai nuo tilto į Nemuną nukritusi mergina.

Kauno policija ir Kauno ugniagesiai tuomet gavo pranešimų apie tai, kad merginai reikia pagalbos, nes ji galimai ketina nusižudyti arba savo ketinimą galimai įvykdė.

Reaguojant į informaciją, kad Vakariniame aplinkkelyje nuo tilto galimai nukrito 22 metų moteris, iš karto imtasi veiksmų. Pasitelktas bepilotis orlaivis (dronas), paieškos vyko ir nuo kranto.

Paieškos kol kas – bevaisės. „Galimai nukritusios merginos ieško Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai. Priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba kol kas dėl ledonešio prisijungti negali“, – pirmadienį perpiet portalui kauno.diena.lt sakė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Dar penktadienį feisbuke ėmė plisti, kaip manoma, merginos laiškas, kuriame – gluminančios detalės apie patyčias. Minimi ir keli konkretūs asmenys. Nežinia, ar šis laiškas tikras ir ar susijęs su minėtu įvykiu, tačiau nurodoma ta pati vieta – Č. Radzinausko tiltas.

Gairės: dingo žmogus, paieškos, narai, policija, dronas, nukrito mergina, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Nemune ledai išplauks,obelys pabals-

neieškokit jūs manęs,sadistus gal kas pabars...

Egis

Jau neužtenka pajėgumų ieškoti savižudžių, kiekvieno pasirinkimas, viena kart išgelbės ,bet trečia kart vistiek nusižudys, ar verta gaišti laiką

???

Įvardinkit tiksliau.Nušokusi turėtų būti.Krenta oduolys nuo obels šakos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS