Tiksinti Sargėnų bomba suaktyvėjusi jau kelias dienas: atsiliepė pagrindinis situacijos įkaitas | KaunoDiena.lt

TIKSINTI SARGĖNŲ BOMBA SUAKTYVĖJUSI JAU KELIAS DIENAS: ATSILIEPĖ PAGRINDINIS SITUACIJOS ĮKAITAS

  • 7

Po šiandieninės portalo kauno.diena.lt publikacijos apie tiksinčią Sargėnų bombą – kaip teigta, mažiausiai keturis eismo įvykius per mėnesį Agronomijos ir Vytėnų gatvių sankryžoje, kuri tapo apylanka, uždarius remontui Vandžiogalos gatvę, atsišaukė ir pirmadienio vakare per čia įvykusį dviejų automobilių susidūrimą išgriautos tvoros savininkas. Jis pateikė dar labiau šokiruojančią informaciją, taip pat iliustruotą nuotraukomis, – minėtas pirmadienio įvykis buvo jau antras per kelias dienas, kai šioje sankryžoje susidūrę automobiliai, išgriovę jo tvorą, finišavo jo privačioje valdoje.

„Gyvenu čia jau penkiolika metų. Ir per tą laiką sankryžoje už tvoros gal buvo vienas ar du eismo įvykiai. O dabar, uždarius Vandžiogalos gatvę remonui ir nukreipus eismą apylanka per čia, jau keli mano tvoros taranavimai ir įvažiavimai į mano kiemą per kelias dienas. Jau pradėjau galvoti, kad gal, kol nebus baigtas Vandžiogalos gatvės remontas, tos tvoros, kuri jau apgriauta ir iš Vytėnų, ir iš Agronomijos gatvės pusės – jau visas kampas, neremontuoti“, – teigė pašnekovas.

Jis pasakojo, kad į jo kiemą, išgriovus dalį tvoros, buvo įvažiuota ne tik pirmadienio vakare, kaip jau rašyta, bet ir penktadienį. Tada išgirdo stiprų smūgį apie 23 val. Ir, pakėlęs langų žaliuzes, išvydo kieme du automobilius bei išgriautą tvoros dalį iš Agronomijos gatvės pusės. Vienas iš „nekviestų svečių“ – automobilis „Audi A6“ buvo įstrigęs tvoroje. Kaip paaiškėjo, jo vairuotojas ir buvo šio susidūrimo kaltininkas. Jis prisipažino, važiuodamas šalutine Agronomijos gatve, nepraleidęs Vytėnų gatve važiavusio automobilio „Tesla“, kurio esą nepastebėjo.

Skaitytojo nuotr.

Nors šio susidūrimo metu žmonės nenukentėjo, išverstos tvoros savininkas vis tiek kvietė policiją. Šios pareigūnai konstatavo, kad abu vairuotojai – blaivūs, o šie, sutarę dėl kaltės, užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Po to, kai pirmadienio vakare šio namo tvora vėl buvo išgriauta jau iš Vytėnų gatvės pusės, šiandien jos savininko sutuoktinė jau kreipėsi į Kauno savivaldybę, kad ši pastatytų šioje sankryžoje kokį nors atitvarą. Namo savininkai jau baiminasi ne tik išeiti į kiemą, bet ir dėl savo nepilnamečio sūnaus, kuris, būdamas kieme, pavyzdžiui, su draugais gali nukentėti per dar vieną panašų įvykį.

Kol kas namo tvora griaunama tik vakarais, bet dienomis pro ją į mokyklą eina ar iš jos grįžta ir vaikai. Be to, šioje sankryžoje nėra šaligatvių ir, kaip jau du kartus įvyko, esant galimai slidžiai kelio dangai pašalus, tie dešimt metrų nuo gatvės iki šio namo tvoros susidūrusių automobilių įveikiami akimirksniu.

GALERIJA

  • Tiksinti Sargėnų bomba suaktyvėjusi jau kelias dienas: atsiliepė pagrindinis situacijos įkaitas
  • Tiksinti Sargėnų bomba suaktyvėjusi jau kelias dienas: atsiliepė pagrindinis situacijos įkaitas
  • Tiksinti Sargėnų bomba suaktyvėjusi jau kelias dienas: atsiliepė pagrindinis situacijos įkaitas
  • Tiksinti Sargėnų bomba suaktyvėjusi jau kelias dienas: atsiliepė pagrindinis situacijos įkaitas
  • Tiksinti Sargėnų bomba suaktyvėjusi jau kelias dienas: atsiliepė pagrindinis situacijos įkaitas
Skaitytojo nuotr.
Gairės: Sargėnai, Agronomijos ir Vytėnų gatvių sankryža, avaringa sankryža, eismo nelaimė, avarija LT, tvoros savininkas
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

tukas

Taigi pasamprotaukime iš tikros tiesos pusės.Auto įvykio pradžia ir pabaiga ,o kas toliau vairuotojai užpildė deklaracijas atseit mokės draudimas ? o kas atstatys tvorą ar reikės bylinėtis ? po šio straipsnio autorių niekam nepakilo klausimas ,o gal namo savininkas bus mielaširdingas ir pats vėl dės pinigus kad kiti sulaužytų minimą tvorą?

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina supilietintas

91-2000 prisimenat...nu va i valio.... cia kelininkai atsidekodami pastate draugiska lesiklele policininkams ...pasibauduokit.... o kodel ne ? tigi vairuotojai patys kalti kad vairuoja... ir cia nieko asmenisko tiesiog bauduvos BIZNIS...vakaru koloniju kultura...

pilietis

sunku stop zenkla pastatyt nors laikinai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS