Tragedija pakaunėje: aukų galėjo būti ir daugiau | KaunoDiena.lt

TRAGEDIJA PAKAUNĖJE: AUKŲ GALĖJO BŪTI IR DAUGIAU

  • 4

Vasario 16-osios vidurdienį per gaisrą Zapyškio seniūnijos Altoniškių kaime, kurį pats ir sukėlė, žuvo 49-erių metų vyras. Aiškėja, kad per plauką nuo žūties buvo ir jo žmona bei dar keli tuo metu namuose buvę artimieji. Rizikavo savo gyvybėmis ir į pagalbą jiems visiems atskubėję policijos pareigūnai.

Apie 13.30 val. Bendrojo pagalbos centro užregistruotas pranešimas skambėjo grėsmingai. Skambinusi moteris teigė ką tik pabėgus nuo neblaivaus sutuoktinio, kuris kilus konfliktui nusitvėrė peilį ir grasino ją nužudyti. O po to nupjovė dujų baliono šlangą ir pareiškė, kad susprogdins namus.

Atskubėjus pirmajam policijos ekipažui, grasintojas užsirakino namo viduje. Netrukus iš ten pasirodė ir liepsnos. Nepaisant turimos informacijos apie grasintojo viešai išsakytus savo kėslus, policininkai, pasiėmę iš tarnybinio automobilio gesintuvą, nedelsiant puolė tramdyti beįsiplieskiančių liepsnų.

Laimučio Brundzos nuotr.

Kai į įvykio vietą atvyko ugniagesiai gelbėtojai, kurių grasintojui užsidarius garaže prašyta padėti ten patekti, beįsiplieskiantis gaisras jau buvo užgesintas. Kaip teigiama Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse, garaže įrenginėtoje virtuvėje buvo rastas ir apdegęs kūnas – tokių pačių apdegusių bei aprūkusių sienų bei lubų fone. Greitosios pagalbos medikams, taip pat vykusiems į šios tragedijos vietą, beliko konstatuoti minėto specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlusio 49-erių metų vyro mirtį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jo mirties priežasties. Anot Kauno policijos atstovės, pirminiais duomenimis, anksčiau į šį dviaukštį Altoniškių Mokyklos gatvėje jos kolegoms vykti neteko – nei dėl panašių šeimyninių konfliktų, nei dėl kokių nors kitų priežasčių.

Pagal pirminę medžiagą, surinktą įvykio vietoje, kilus šiam tragedija pasibaigusiam konfliktui, namuose buvo ir moters, kurią neblaivus sutuoktinis grasino nužudyti, mama, ir suaugusi dukra su savo vyru bei vaiku.

Zapyškio seniūnijos darbuotojai taip pat ne kažin ką galėjo pasakyti apie šią prieš trejus metus Altoniškiuose įsikūrusią trijų kartų šeimą. Anot kaimynų, ji buvo gana uždara. Tačiau tai, kad žuvusysis turėjo silpnybę alkoholiui, kaimynai jau buvo pastebėję. Bet jiems tai dar problemų nekėlė. Arba bent jau seniūnijos tokie skundai dar nebuvo pasiekę.

Gairės: tragedija Kauno rajone, gaisras, grasino susprogdinti, žuvo vyras, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kam juos trugdyti tegul miega,pavasar.dar neprasidė

Zapyškio sen.ji nieko nežino,jie savo kabine.nežino ką turi,o apie žmones jiems 0.

Edmundui K.

O pats būtum padaręs kažką geriau, kad uždavinėji tokius klausimus?

Edmundas K.

Ar policijos pareigūnai padarė viską, kad užkirst kelią tragedijai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS