Tragiška atomazga: Šilainiuose partrenkta moteris neišgyveno | KaunoDiena.lt

TRAGIŠKA ATOMAZGA: ŠILAINIUOSE PARTRENKTA MOTERIS NEIŠGYVENO

  • 19

Medikams nepavyko išgelbėti pėsčiosios, mėginusios pereiti Jotvingių gatvę ne pėsčiųjų perėja, gyvybės. Lietuvos kelių policijos tarnybos praėjusio savaitgalio suvestinėse pranešama, kad ši 60-metė kaunietė už šešių dienų – vasario 7-ąją nuo patirtų traumų mirė.

Kaip jau rašyta, ši tragiškai pasibaigusi nelaimė įvyko Šilainiuose vasario 1-osios vakare – apie 19 val.

Kaip teigiama jau minėtose Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse, neleistinoje vietoje, esant šlapiai kelio dangai, į Jotvingių gatvę iš dešinės išėjusią 60-metę partrenkė antrąja eismo juosta važiavęs „Mercedes-Benz ML 320 CDI“. Jį vairavo 19-metė.

Nors pirminė informacija, kuria tą vakarą su žiniasklaida pasidalino Kauno policijos budėtojas, nebuvo grėsminga – esą pėsčioji sunkių sužalojimų nepatyrė, vėliau paaiškėjo, kad buvo ne taip. Tiesa, į įvykio vietą atskubėję greitosios medikai dar rado nelaimėlę sąmoningą – ji skundėsi rankos ir kojos skausmais bei gailėjosi, kad kirto gatvę ne pėsčiųjų perėjoje.

Tačiau, leidžiant jai vaistus, moteris staiga prarado sąmonę ir, įtariant jai sunkią galvos traumą, buvo skubiai išvežta į Klinikų neurochirurgijos reanimaciją.

Anot nelaimėlės artimaisiais prisistačiusių interneto komentatorių, tragediją lėmė tai, kad po kojų operacijų ji sunkiai vaikščiojo.

Gairės: partrenkta moteris, eismo nelaimė, eismo nelaimė Kaune, mirė partrenkta moteris, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

vardas

mano močiute irgi nutrenke prie oazes , nebuvo ten perejos tada. Irgi mire, o tam kas tai padarė - nieko. O bobute su lazda eidavo, tikrai negreitai, galėjo pamatyt, jeigui normaliu greičiu vaziuotu

To dainius

Esme ne kad ml. O kad 3.2l dzipavairuoja devyniolikamete, kuri dar net ci***t gerai neismoko. O apie vairavima isvis jai kaip iki debesu

Dainius

Idiotu balius.Kiek tas senas mersas kainuoja?Pora tukstanciu euru?Pavydas lietuvius grauzia,kad is kledaro neislipa.Nieko,mergaitei,kai padengs moralines zalas,dar netoks mersas iseis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS