Tragišką avariją Naujųjų metų naktį sukėlęs karys paleistas į laisvę | KaunoDiena.lt

TRAGIŠKĄ AVARIJĄ NAUJŲJŲ METŲ NAKTĮ SUKĖLĘS KARYS PALEISTAS Į LAISVĘ

  • 5

Marijampolės teismas nusprendė nepratęsti suėmimo ir išleisti į laisvę tragišką avariją Naujųjų metų naktį sukėlusį karį.

Prokuroras Kęstutis Jasaitis BNS sakė, kad penktadienį teismas įtariamajam Alvarui Lankelaičiui paskyrė namų areštą.

Dėl vairuotojo veikos kvalifikavimo galutinio sprendimo prokuroras kol kas nepriėmė.

„Per tyrimą gavom pakankamai daug duomenų, atliktos ekspertizės, tačiau ne visos“, – BNS sakė prokuroras.

„Audi A4“ vairuotojui  28 metų A. Lankelaičiui pareigūnai pareiškė įtarimus dėl trijų žmonių žūties, esant apsvaigus nuo alkoholio. Kariui buvo nustatytas 1,26 promilės girtumas.

Susidūrus automobiliams „Audi A4“ ir „Volkswagen Golf“, žuvo du pastaruoju automobiliu vykę suaugusieji – 40-metis vairuotojas ir jo 38-erių sutuoktinė.

Vėliau mirė ir su žuvusiais suaugusiaisiais tėvais vykęs 16-metis sūnus.

Automobilio „Audi A4“ vairuotojas, gimęs 1990 metais, iš avarijos vietos buvo pabėgęs, bet vėliau buvo surastas laukuose ir dėl sužalojimų nuvežtas į ligoninę.

Avarijos metu nukentėjo dar du „Volkswagen“ vykę 11-metis berniukas ir 16-metė – jie buvo prispausti, prireikė ugniagesių gelbėtojų pagalbos juos vaduojant.

Kaip skelbė žiniasklaida, žuvęs 40-metis automobilio vairuotojas buvo blaivus, jis rūpinosi saugiu šeimos atvežimu per naujuosius.

Portalas rašė, kad šis tragiškas įvykis sukėlė audringą visuomenės reakciją, po nelaimės „Kauno diena“ sulaukė ir Marijampolės pareigūno komentaro.

GALERIJA

  • Tragišką avariją Naujųjų metų naktį sukėlęs karys paleistas į laisvę
  • Tragišką avariją Naujųjų metų naktį sukėlęs karys paleistas į laisvę
Policijos nuotr., stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

.

Tepadeda jam dievas, gerai, kad liko gyvas. Gyvenimas yra nenuspėjamas, žuvusiems taip pat - važiavo švęsti, o gavosi kaip yra. Lygiosios trunka akimirką. Ir taškas...

tai

kiek suprantu, namu arestas, tai kaip ir akiu dumimas, viskas aprims ir isteisins, juk kariskis.Varnas, varnui akies nekerta.

seržas

O, o, balsai iš bandos pasigirdo!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS