Tragiškai pasibaigęs gimdymas namuose: kūdikis po kelių valandų mirė | KaunoDiena.lt

TRAGIŠKAI PASIBAIGĘS GIMDYMAS NAMUOSE: KŪDIKIS PO KELIŲ VALANDŲ MIRĖ

  • 23

Bute Kaune pagimdytas kūdikis netrukus mirė ligoninėje.

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienio vakarą, apie 22.20 val., bute 22-ejų moteris pagimdė vyriškos lyties naujagimį.

Daugiau nei po pusvalandžio, apie 23.11 val., gimdyvė su naujagimiu pristatyti į ligoninę. Joje apie 24 val. naujagimis mirė. Moteris gydoma ligoninėje.

Kauno policija portalui kauno.diena.lt pateikė papildomą informaciją apie šį įvykį. Anot pareigūnų atstovės, pirminiais duomenimis, moteris neplanavo gimdyti namuose. Ji pati kreipėsi į medikus. 

„Apie šį įvykį policijos pareigūnus ketvirtadienį informavo gydymo įstaiga, tokį pranešimą gavome vakar apie 16.30 val. Gavus pranešimą iškart pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo. Moteris policijos pareigūnams iki šiol nebuvo žinoma“, – pranešė policijos atstovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Angelija

"Socialine darbuotoja" tau mieloji ir naktinpuodžio nešiot nepatikečiau, nes matosi,kad esi silpnai išvystytų smegenėlių! Pasižiūŗek į veidrodį ,kokia tu socialinė darbuotoja, vienas vaikščiojantis negatyvas. Ir iš kokios šeimos ritasi tokie negatyvai?Fu ! Atleisk man viešpatie......

Socialinė darbuotoja

Spėjam, kad ta trenkta gimdyvė dar buvo ir skiepų priešininkė bei šeimos maršų rėksnė , ir dar linkusi į vatos propagandą.

Tam nu nezinau ka sakyt

Prie sovietu tau nereiktu savo subines siulyt.gautum su bananu per savo tup kalpoka ir paskui dar ji su visais triusikais isangei pajustum.dar turetum uztai susimoketi.o dabar gali rinktis.bet tau sovietini sliuze to nesuprast.o del medicinos...nori sakyt kysiu nebuvo?idiotas vatinis ne kitaip
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS