Trečiadienį paspirtukininkai vėl sugrąžino Kaunui avarijų sostinės titulą: nukentėjo ir du vaikai | KaunoDiena.lt

TREČIADIENĮ PASPIRTUKININKAI VĖL SUGRĄŽINO KAUNUI AVARIJŲ SOSTINĖS TITULĄ: NUKENTĖJO IR DU VAIKAI

  • 3

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, trečiadienio eismo įvykiuose Kaune su automobiliais susidūrusios 35-erių paspirtukininkė bei 12-metė dviratininkė pačios pažeidė Kelių eismo taisykles.

Kaip jau rašyta, minėta paspirtukininkė 7.30 val. Pramonės prospekte esančioje žiedinėje sankryžoje susidūrė su automobiliu „VW Golf“, kurį taip pat vairavo 45-erių metų moteris. Abi jos buvo blaivios.

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje akcentuojama, kad paspirtukininkė buvo kliudyta minėto automobilio, važiuodama savąja transporto priemone per pėsčiųjų perėją. Viskas baigėsi tuo, kad ji iš įvykio vietos buvo išvežta į gydymo įstaigą.

12-metė dviratininkė po 14 val. buvo partrenkta taip pat automobilio „VW Golf“, kurį vairavo 84-erių metų vyras, Draugystės parko prieigose. Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje akcentuojama, kad mažametė pateko į šį eismo įvykį, važiuodama dviračiu per Kovo 11-osios gatvės pėsčiųjų perėją. Įtarus blauzdikaulio lūžį, ji taip pat išvežta į gydymo įstaigą.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, trečiadienį Kaune įvyko beveik pusė visų praėjusią parą šalyje užregistruotų eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės, – net keturi. Ir net trys eismo nelaimės iš penkių tądien įvykusių šalyje, kuriose dalyvavo paspirtukininkai.

Apie 19 val. Jonavos gatvėje, pirminiais duomenimis, elektrinio paspirtuko buvo partrenktas ir per važiuojamąją kelio dalį ėjęs 56-erių vyras. Jis nukentėjo, o su tuo susijęs paspirtukininkas iš įvykio vietos pasišalino.

Tą pačią pavakarę Kauno rajone – Ramučiuose, S.Žukausko gatvėje, 22 metų paspirtukininkė nespėjo sustabdyti savo elektrinės transporto priemonės ir atsitrenkė į atbulomis ėjusį vaiką. Per šį susidūrimą nukentėjo 10-metis pėsčiasis.

19.30 val. vienoje iš Kauno sankryžų, reguliuojamų šviesoforų, nukentėjo ir 69-erių metų automobilio vairuotojas. Jis Kovo 11-osios ir Chemijos gatvių sankryžoje automobiliu „Toyota Avensis“ įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į kelio atitvarus.

Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, dviratis, paspirtukas, eismo nelaimė Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

automobiliis kaltas

Jei važiuoja lėtai ir perėja su šviesoforu tai automobilis kaltas. Aplamai KAT sako, kad atsiradus kliūčiai automobilis privalo susitoti, o ne važiuoti ant kliūties.

igoris

mano paspirtukas, kiek noresiu tiek vaziuosiu!

Nuomonė

Po velnių, kada kas nors imsis už tų paspurtukininkų?! Jau net ne tik baisu į miestą išvažiuoti, bet ir šaligatviais vaikščioti!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS