Troleibusui pajudėjus nukrito ir susižalojo keleivė | KaunoDiena.lt

TROLEIBUSUI PAJUDĖJUS NUKRITO IR SUSIŽALOJO KELEIVĖ

  • 12

Antradienio rytą Kauno medikų pagalbos T. Masiulio g. prireikė troleibuso keleivei, o per avariją Savanorių pr. – Zanavykų g. sankryžoje sužalotas vienos transporto priemonės vairuotojas.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad iki pietų Kaune įvyko dvi su transportu susijusios nelaimės, per kurias buvo sužaloti žmonės.

Policijos turimais duomenimis, 8.49 val. Kaune, Savanorių pr. – Zanavykų g., susidūrė automobiliai „Kia“  ir „Honda“.  59 metų „Kia“ vairuotojai prireikė medikų pagalbos. Tiek ji, tiek „Hondą“ vairavęs 28 metų vyras buvo blaivūs.

Maždaug po pusvalandžio greitosios medicinos pagalbos ekipažas išsiųstas į Petrašiūnus, kur apie 9.30 val. troleibusui pradedant važiuoti nukentėjo keleivė.

Pareigūnų duomenimis, pajudėjus troleibusui 75 metų moteris krito ir susižalojo.

Bendrovės „Kauno autobusai“, valdančios keleivių pervežimą troleibusais ir autobusais, atstovė Patricija Zarankaitė portalui kauno.diena.lt teigė, kad šis atvejis bendrovei yra žinomas.

„Troleibusą vairavusios vairuotojos parodymais, keleivė ruošdamasi išlipti nesilaikė už turėklų, transporto priemonei pajudėjus keleivė nukrito. Vairuotoja keleivei iškvietė greitąją pagalbą“, – informavo P. Zarankaitė.

Anot jos, keleiviai visuomeniniame transporte susižaloja ne taip jau retai. „Pastebėdami dažnai pasikartojančius keleivių susižalojimus kelionės metu, skiriame papildomą dėmesį ne tik keleivių informavimui apie saugų elgesį kelionių metu, bet ir vairuotojų švietimui apie vairavimo kultūrą ir keleivių saugumą“, – teigė „Kauno autobusų“ atstovė.

Gairės: troleibusas, sužalotas žmogus, automobilis, avarija, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

keleive

Nereikia nei pensininku. Jei islipi is troleibuso ar autobuso, tai pirma butinai reikia kisti rankinuka, gal tada vairuotojai pamato, kad zmogus islipa, o tai neziuri ir pradeda vaziuoti staigiai uzdarydami duris.

Kopustas.

Tegul peskom vaiksto nes pasauly ne tik pensininikai, bet ir i darbus skubantys zmones jog pensininkai pensijas gautu.

Kvailos taisyklės

NESĄMONĖ, kad neleidžia išlipti per priekines duris, jei atsisėdi vyresnis žmogus priekyje, tai norint išlipti, reikia važiuojant troleibusui ar autobusui eiti iki vidurinių durų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS